Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531695
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-125316-9-5
Páxinas:
24
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
210
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

«El consum de les extremitats dÆaquests amfibis, all. que en diem anques, ha anat minvant a mesura que ens fèiem més urbanites, a mesura  que ens oblidàvem de la temporalitat dels aliments i ens allunyàvem més i més del món rural. En poc més d'un segle han passat de figurar en tots els receptaris importants a ser completament ignorades. Les trobareu, per exemple, a La Cuynera catalana (1835), i també hi fan referènciaBerenguer de Mon gat al seu Novísimo cocinero universal (1848) i el mateix Escofier. Sóc de l'opinió que en aix. de les coses del menjar som molt donats a importar qualsevol novetat i ens costa molt fer valer allò que és nostre i mantenir les tradicions.»

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Cocinamos a 4 manos
    Titulo del libro
    Cocinamos a 4 manos
    Bueno, Xesco
    Larousse
    Con este libro niños y adultos podrán compartir sus primeras experiencias cocinando juntos. Las recetas son s...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,95 €

  • Cuinem a 4 mans
    Titulo del libro
    Cuinem a 4 mans
    Bueno, Xesco
    Larousse
    Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes só...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,95 €

  • Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
    Titulo del libro
    Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
    Bueno Calderón de la Barca, Xesco
    Larousse
    La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,95 €

  • La cuina dels altres catalans
    Titulo del libro
    La cuina dels altres catalans
    Bueno Calderón de la Barca, Xesco
    Larousse
    Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivi...
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • El origen de los sabores
    Titulo del libro
    El origen de los sabores
    Sánchez, Enrique
    Alfar ediciones
    "Sabores que nos unen: Un viaje a través de los ingredientes".   Descubre un mundo lleno de sabores,...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    27,50 €

  • COMIDA DIETETICA PARA TODOS LOS DIAS
    Antigo
    Titulo del libro
    COMIDA DIETETICA PARA TODOS LOS DIAS
    DORNIER, RACHEL
    Susaeta ediciones
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

  • COCINA CON CÚRCUMA
    Titulo del libro
    COCINA CON CÚRCUMA
    AA.VV
    Omega
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    17,70 €

  • Buffet de dulces
    Titulo del libro
    Buffet de dulces
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,95 €

  • La cocina de tu vida
    Titulo del libro
    La cocina de tu vida
    Arguiñano, Karlos
    Planeta
    En una época en la que apenas tenemos tiempo para pensar en qué comer,  Karlos Arguiñano nos ofrece un nuevo...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,95 €

Sd edicions en Librerias Nobel.es