La cuina dels altres catalans

La cuina dels altres catalans

Editorial:
Larousse
EAN:
9788419436634
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-19436-63-4
Páxinas:
224
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
195
Alto:
250
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastronomía

Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivindica ara la cuina que va arribar a Catalunya procedent de diferents onades migratòries des de la resta de la península durant la segona meitat del segle XX, una cuina nòmada i migrant, humil i alhora saborosa, apetitosa i suculenta. Una cuina que reivindica els orígens, la identitat i alhora  la integració. Bueno analitza quins d'aquests plats ja formen part del corpus culinari català i quan de temps ha de passar per considerar-los part de la cuina catalana. Xesco Bueno afegeix petits apunts autobiogràfics en aquest recorregut: dels seus orígens i el dels seus pares, de la taula de casa seva, dels seus inicis als fogons, de la funció social dels restaurants... Xoricets, entrepà de calamars, torreznos, gaspatxo, migas, pop a la gallega, polvorons, ametlles garapinyades, rosquilles. Uns sabors per llepar-se'n els dits.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • La Pastelería de Eva Arguiñano
    Titulo del libro
    La Pastelería de Eva Arguiñano
    Arguiñano, Eva
    Bainet media
    En este libro he reunido más de cien recetas de pastelería. Todas ellas sencillas, hechas en casa. Entre ella...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,95 €

  • El aceite de oliva en España, todas las variedades
    Titulo del libro
    El aceite de oliva en España, todas las variedades
    Varios autores
    Susaeta ediciones
    No disponible
  • El gran libro de la Repostería
    Titulo del libro
    El gran libro de la Repostería
    Annette Wolter;Christian Teubner
    Everest
    Este libro recoge las 555 recetas más delicadas de la repostería internacional. Desde las masas básicas a la...
    No disponible

    24,75 €

  • Vinos extraordinarios.
    Titulo del libro
    Vinos extraordinarios.
    Tolosa, Lluis
    Lunwerg editores
    Compendio de los 100 mejores vinos españoles de todos los tiempos, precios y regiones, aquellos que aún está...
    No disponible
  • DULCES VEGANOS
    Titulo del libro
    DULCES VEGANOS
    Nº 4
    Echenique, Juan
    Libsa
    El veganismo es una corriente ética que rechaza el consumo de cualquier producto de origen animal. No es solo ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    11,95 €

Larousse en Librerias Nobel.es

  • #DiVInament
    Titulo del libro
    #DiVInament
    Falgueras Febrer, Meritxell
    Larousse
    Un llibre per canviar la manera de percebre el vi. T'agrada? Combina bé? Has passat una estona genial bevent-l...
    No disponible
  • DICCIONARIO DE ITALIANO 100% VISUAL
    Titulo del libro
    DICCIONARIO DE ITALIANO 100% VISUAL
    AA.VV
    Larousse
    La obra ideal para familiarizarse con el vocabulario y las expresiones  básicas del italiano.   - 2 ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    14,90 €

  • Magia cotidiana
    Titulo del libro
    Magia cotidiana
    Jean-Didier
    Larousse
    Gracias a 30 rituales mágicos, esta obra propone mejorar el bienestar de tu vida y de tu hogar de manera simpl...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,95 €

  • Los Vinos de España
    Titulo del libro
    Los Vinos de España
    Naudin, Claude
    Larousse
    Conozca la historia del vino y las técnicas de vinificación. Aprenda los secretos de la cata y de la conserva...
    No disponible

    5,95 €

  • El Zoo
    Titulo del libro
    El Zoo
    AA.VV
    Larousse
    Enciclopédia temática per als més menuts de la casa. Col.lecció de llibres de referéncia que transmeten in...
    No disponible

    5,50 €