Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531695
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-125316-9-5
Páginas:
24
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
210
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

«El consum de les extremitats dÆaquests amfibis, all. que en diem anques, ha anat minvant a mesura que ens fèiem més urbanites, a mesura  que ens oblidàvem de la temporalitat dels aliments i ens allunyàvem més i més del món rural. En poc més d'un segle han passat de figurar en tots els receptaris importants a ser completament ignorades. Les trobareu, per exemple, a La Cuynera catalana (1835), i també hi fan referènciaBerenguer de Mon gat al seu Novísimo cocinero universal (1848) i el mateix Escofier. Sóc de l'opinió que en aix. de les coses del menjar som molt donats a importar qualsevol novetat i ens costa molt fer valer allò que és nostre i mantenir les tradicions.»

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
    Titulo del libro
    Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
    Bueno Calderón de la Barca, Xesco
    Larousse
    La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    29,95 €

  • La cuina dels altres catalans
    Titulo del libro
    La cuina dels altres catalans
    Bueno Calderón de la Barca, Xesco
    Larousse
    Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivi...
    No disponible
  • Cuinem a 4 mans
    Titulo del libro
    Cuinem a 4 mans
    Bueno, Xesco
    Larousse
    Amb aquest llibre, nens i adults podran compartir les seves primeres experiències a la cuina. Les receptes só...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,95 €

  • Cocinamos a 4 manos
    Titulo del libro
    Cocinamos a 4 manos
    Bueno, Xesco
    Larousse
    Con este libro niños y adultos podrán compartir sus primeras experiencias cocinando juntos. Las recetas son s...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,95 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • Los fogones de José Andrés
    Titulo del libro
    Los fogones de José Andrés
    José Andrés
    Booket
    Las tapas, base fundamental de la cocina de José Andrés, son una de las grandes aportaciones españolas a los...
    No disponible

    7,95 €

  • THE SILVER SPOON CLASSIC
    Titulo del libro
    THE SILVER SPOON CLASSIC
    THE SILVER SPOON KITCHEN
    Phaidon
    Con 142 nuevas fotografías acompañadas de un nuevo diseño y un nuevo texto introductorio por receta. &n...
    No disponible
  • Guia de herboristeria y dietetica
    Titulo del libro
    Guia de herboristeria y dietetica
    Cebrian, Jordi
    Rba
    El objetivo principal de esta guía es el ofrecer una visión ordenada y  sintética del amplísimo conjunto de...
    No disponible

    19,00 €

  • Si, Chef. Las recetas de los jueces del programa Masterchef
    Titulo del libro
    Si, Chef. Las recetas de los jueces del programa Masterchef
    AA.VV
    Espasa calpe
    Si, chef recoge las mejores recetas de este trío de grandesmaestros de  la cocina española que han protagoniz...
    No disponible

    5,95 €

  • Productos de España
    Titulo del libro
    Productos de España
    Calduch Carretero, Enrique
    Everest
    País de muchos climas, alturas y pluviometrías, no tiene nada que ver la gastronomía gallega con la murciana...
    No disponible

    15,95 €

Sd edicions en Librerias Nobel.es