La cuina de l'arròs de Pals

La cuina de l'arròs de Pals

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788496035294
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-96035-29-4
Páxinas:
152
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

L'arrós és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara  fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arrós a Pals (Baix Empordá) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, peró també de tot el seu entorn geográfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat está dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arrós com a ingredient.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Tastets
    Titulo del libro
    Tastets
    Pep Nogué i Puigvert
    Cossetania edicions
    Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un ápat de  festa, ens espera un gran rebombori de...
    No disponible

    13,00 €

  • Menjar per un euro (tercera edició)
    Titulo del libro
    Menjar per un euro (tercera edició)
    Pep Nogué i Puigvert
    Cossetania edicions
    Per menjar bé no ens hem de gastar necessáriament molts diners, i menjar bé no és sinónim de menjar car. A...
    No disponible
  • La cuina de les terres gironines (segona edició)
    Titulo del libro
    La cuina de les terres gironines (segona edició)
    Pep Nogué i Puigvert
    Cossetania edicions
    Aquest llibre vol ser en primera instáncia el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina c...
    No disponible
  • Tastets
    Titulo del libro
    Tastets
    NOGUE I PUIGVERT, PEP
    Cossetania edicions
    Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un ápat de  festa, ens espera un gran rebombori de...
    No disponible
  • La cocina de la memoria
    Titulo del libro
    La cocina de la memoria
    Nº 17
    Nogué Puigvert, Pep
    Lectio
    Se estima que 1 de cada 10 personas mayores de 65 an os padece algu n tipo de demencia. El deterioro cognitivo ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,95 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • MEJORES CHEFS DE EUROPA, LOS
    Antigo
    Titulo del libro
    MEJORES CHEFS DE EUROPA, LOS
    ACADEMIA INTERNACIONAL DE GASTRONOMIA
    Espasa-calpe
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    47,84 €

  • Anima
    Titulo del libro
    Anima
    Puigdevall, Fina
    Montagud editores
    Les Cols Restaurant (Olot, Girona) acumula reconocimientos desde 1990.  Consiguió su primera estrella Michelin...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    95,00 €

  • PANES
    Titulo del libro
    PANES
    AA.VV
    Blume
    Desmintiendo el mito de que la elaboración de pan es una tarea compleja, Richard Bertinet, panadero profesiona...
    No disponible

    24,90 €

  • Cócteles
    Titulo del libro
    Cócteles
    Nº Cooking
    1618
    Librooks
    10 años, 10 premios para nuestros lectores, 10 ediciones limitadas con  una selección de nuestros títulos m...
    No disponible
  • Con mucho gusto
    Titulo del libro
    Con mucho gusto
    Eduardo Bazo
    Calamo
    No disponible

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es