Tastets

Tastets

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788497910903
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9791-090-3
Páxinas:
208
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

13,00 €

IVE incluído

Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un ápat de  festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s'acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n'hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d'anxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats d'embotit de qualitat ínfima. Peró també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronómics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot organització en l'execució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i calentes, carpaccios  clássics o agosarats, pans de tota mena, amanides i formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben saludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • 1080 recetas de cocina
    Titulo del libro
    1080 recetas de cocina
    Ortega Klein, Simone
    Alianza
    Con más de tres millones de ejemplares vendidos 1080 RECETAS DE COCINA  ha sido el libro con el que tres gener...
    No disponible

    16,85 €

  • El gran libro de la tapa y el tapeo
    Titulo del libro
    El gran libro de la tapa y el tapeo
    Becerra Gómez, Enrique
    Almuzara editorial
    No disponible
  • EL MUNDO DEL VINO
    Titulo del libro
    EL MUNDO DEL VINO
    AA.VV
    Larousse
    Los libros dedicados al mundo del vino son un clásico en la gama de gastronomía de Larousse Editorial. En est...
    No disponible

    24,90 €

  • LA ESENCIA DE LA COCINA FRANCESA
    Titulo del libro
    LA ESENCIA DE LA COCINA FRANCESA
    RODR¡GUEZ FISCHER, CRISTINA
    Blume
    Desde la Picardía hasta la Provenza, desde la Bretaña hasta la Alsacia, Francia ha sido bendecida con un pais...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,90 €

  • Dicc. del vino
    Titulo del libro
    Dicc. del vino
    Peñin, Jose
    Espasa calpe
    No disponible

    35,00 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es