Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474681
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páxinas:
144
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
153
Alto:
233
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Milfulls

19,00 €

IVE incluído
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Delicioso mar
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible
  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,90 €

  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €

  • Deliciós mar
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÃ’RI...
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • Salsas y dips
    Titulo del libro
    Salsas y dips
    AA.VV
    Amat editorial
    Nada enriquece más cualquier plato que una buena salsa. En este libro encontrarás 50 recetas de salsas, crema...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,95 €

  • Express
    Titulo del libro
    Express
    Chef Bosquet
    Espasa calpe
    Sanas, ricas y listas en tiempo récord, lo que dura un baile o una canción, Express recoge las 100 recetas mÃ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,90 €

  • La enciclopedia de los sabores. Vol. 2
    Titulo del libro
    La enciclopedia de los sabores. Vol. 2
    Segnit, Niki
    Debate
    Después del éxito mundial de La enciclopedia de los sabores, regresa la reina de las combinaciones con una se...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    28,90 €

  • La cerveza. Manual de uso
    Titulo del libro
    La cerveza. Manual de uso
    Pedro Plasencia
    Everest
    A pesar de que en España la cerveza es una bebida de consumo muy habitual en nuestros días, la cultura cervec...
    No disponible

    16,95 €

  • Carnes aromáticas y jugosas, siempre un placer
    Titulo del libro
    Carnes aromáticas y jugosas, siempre un placer
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    8,95 €

Viena en Librerias Nobel.es