INTRODUCCIÓN A LA REOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS

INTRODUCCIÓN A LA REOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420004013
Ano de edición:
Materia
MEDICAMENTO E SA?DE
ISBN:
978-84-200-0401-3
Páxinas:
172
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
130
Alto:
210
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)
Colección:
CIENCIA Y TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS

13,00 €

IVE incluído
Comprar

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • ATEMSCHAUKEL
    Titulo del libro
    ATEMSCHAUKEL
    MULLER, HERTA
    Fischer
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    20,28 €

  • KEY MUSIC 4ºPRIM. MUSICA EN INGLES
    Titulo del libro
    KEY MUSIC 4ºPRIM. MUSICA EN INGLES
    del Álamo Caballero, Lamberto;Gil Arráez, Vicente;Rodriguez Notario, Sara;Müller Gómez, Ángel
    Sm
    WithKey Musicyour Primary students can develop twoareas of knowledge at the same time: key competencies for Mus...
    No disponible

    Consulta a nosa
    Libraría

  • DELFIN (LEHRBUCH) ALUMNO
    Titulo del libro
    DELFIN (LEHRBUCH) ALUMNO
    Muller, Jutta / Stoz, Thomas
    Hueber
    No disponible

    Consulta a nosa
    Libraría

  • Educação básica, financiamento e autonomia regional
     IBD
    Titulo del libro
    Educação básica, financiamento e autonomia regional
    Vinícius Müller
    Alameda
    "O acesso à educação de qualidade e o exercício da cidadania sempre andaram juntos. Então, não é de se e...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    24,00 €

  • Arquitectura de los Orígenes.
    Titulo del libro
    Arquitectura de los Orígenes.
    Lloyd Seton / Wolfgang Müller Hans.
    Aguilar
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    26,40 €

Materia en Librerias Nobel.es

Acribia en Librerias Nobel.es