Històries de la Barcelona gormanda

Històries de la Barcelona gormanda

Nº:
43
Editorial:
Angle
EAN:
9788416139156
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-16139-15-6
Páxinas:
192
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
145
Alto:
230
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
INSPIRA

Barcelona és un rebost inesgotable d'históries gormandes. Els autors ens acompanyen en un viatge per la história de la ciutat a través del menjar i del beure. Per aixó ens presenten els grans personatges de la  cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, LlorenÇ Torrado, Vázquez Montalbán... I repassen com, en els últims deu segles, ha anat canviant la nostra alimentació (xocolata, café, tomáquet), com el pa ha provocat alÇaments populars, o com s'han creat i establert els plats i els productes genuïnament barcelonins. * Sabies que un barceloní va inventar l'any 1777 la primera máquina capaÇ de produir xocolata sólida * Sabies que l'arrós Parellada es diu així pel client que sempre el demanava i no pel cuiner que va fer-lo famós * Sabies que els fundadors de les grans cerveses barcelonines eren d'Alsácia * Sabies que al restaurant Semproniana s'hi va rodar una pel· lícula porno * Sabies que el primer  restaurant xinés de la ciutat el va obrir un capellá exiliat * Sabies  que Picasso va regalar una obra seva al pastisser Escribá després de rebre una mona Deu segles d'anécdotes suculentes entre fogons, cuiners  i restaurants de la ciutat més llaminera. Deu segles d'anécdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.

Materia en Librerias Nobel.es

  • Minidieta
    Titulo del libro
    Minidieta
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    Muchas dietas se basan en el principio de la renuncia y solo dan resultados a corto plazo, ya que con el tiempo...
    No disponible

    3,95 €

  • El conill: Com preparar-lo 10 vegades
    Titulo del libro
    El conill: Com preparar-lo 10 vegades
    Nº 19
    Llinàs, Sílvia
    Sd edicions
    Sílvia Llinàs explica 10 receptes de conill, una de les carns més riques en proteïnes i minerals i més bai...
    No disponible
  • Cafés del mundo
    Titulo del libro
    Cafés del mundo
    AA.VV
    Tikal ediciones
    Hoy en día, el café sigue siendo una de las bebidas preferidas de muchas personas a lo largo de todo el mundo...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    2,95 €

  • RECEPTES DE PRIMAVERA
    Titulo del libro
    RECEPTES DE PRIMAVERA
    Sal·lari, Conxita;Cowper, Richard
    Sd edicions
    No disponible
  • Platos únicos
    Antigo
    Titulo del libro
    Platos únicos
    Paola Loaldi
    Editorial everest
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    15,95 €

Angle en Librerias Nobel.es

  • EL MEU ANY DE REPÃ’S I RELAXACIÓ
    Titulo del libro
    EL MEU ANY DE REPÒS I RELAXACIÓ
    MOSHFEGH, OTTESSA
    Angle
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    18,90 €

  • QUÈ!
    Titulo del libro
    QUÈ!
    Nº 96
    De Palol, Miquel
    Angle
    El protagonista, un individu aspriu i misantrop, arriba a la conclusió  que ha de matar l'imbécil del seu veÃ...
    No disponible
  • Cap a la pau interior
    Titulo del libro
    Cap a la pau interior
    Nhat Hanh, Thich
    Angle
    La pau pot canviar-te i canviar el món «La pau mundial només es pot assolir per mitjá de la transformació ...
    No disponible

    15,00 €

  • Josep M. Mestres Quadreny
    Titulo del libro
    Josep M. Mestres Quadreny
    Pérez i Treviño, Oriol;Bofill Levi, Anna;Guerrero Brullet, Manuel
    Angle
    Un llibre per entendre l obra d un dels compositors avanguardistes més  destacats El llibre gira entorn en l o...
    No disponible

    23,00 €

  • Fum, fum, fum
    Titulo del libro
    Fum, fum, fum
    Orteu i Guiu, Francesc;Perelló Anton, Gabriel;Salvadó Martí, Gabriel
    Angle
    Una mirada ir.nica sobre les tradicions, els costums i la celebració del Nadal a CatalunyaEls autors revisen e...
    No disponible