El conill: Com preparar-lo 10 vegades

El conill: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
19
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493592141
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-935921-4-1
Páxinas:
20
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Sílvia Llinàs explica 10 receptes de conill, una de les carns més riques en proteïnes i minerals i més baixa en greixos i sodi, i per tant molt recomanable per a tot tipus de dietes. Hi trobarem una recepta sofisticada i gustosa per a cada ocasió: plats freds per a l'estiu com la terrina a les fines herbes, plats tradicionals de la cuina catalana com el conill amb samfaina, i d'altres de la cuina internacional com el llom de conill amb crema de múrgoles. L'autora cuina per als seus clients i amics al restaurant L'Orquestra d'Argentona.

Materia en Librerias Nobel.es

Sd edicions en Librerias Nobel.es