Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5. El bacallà · La carn · Els menuts

Nº:
5
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412574708
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-125747-0-8
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Història de la cuina

35,00 €

IVE incluído
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Â«Això és una obra d'art», Ferran Adrià Â«Una obra magna», Xavier Graset Â«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Mermeladas y confituras
    Titulo del libro
    Mermeladas y confituras
    Nº Cocina T
    Regás
    Planeta
    Los secretos del Museu de la Confitura de Torrent para preparar en casa y descubrir todas sus posibilidades gas...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    33,95 €

  • El libro de la cocina italiana
    Antigo
    Titulo del libro
    El libro de la cocina italiana
    Nº 1429
    Venturi, Silvia
    Alianza editorial
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

  • El llibre de les receptes de tardor
    Titulo del libro
    El llibre de les receptes de tardor
    Francesc Murgadas
    Cossetania edicions
    Hem fet el cim. Ja tenim els quatre llibres del cicle enllestits. Tots  plegats, ens mereixem un premi. Gaudir ...
    No disponible
  • Cariño...¡esta noche te cocino yo!
    Titulo del libro
    Cariño...¡esta noche te cocino yo!
    Mendiluces, Manuel
    Eride
    Manuel Mendiluces se inició en la alta cocina durante su servicio militar, como mayordomo del Almirante; la es...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    15,00 €

  • Robuchon. Todas las recetas
    Titulo del libro
    Robuchon. Todas las recetas
    Robuchon, Joël
    Rba
    Una obra gastronómica de referencia para todo el mundo.Por fin reunidas las grandes recetas que llevaron a JoÃ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    26,90 €

Editorial sidilla en Librerias Nobel.es