Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5. El bacallà · La carn · Els menuts

Nº:
5
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412574708
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-125747-0-8
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CATALAN
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
Història de la cuina

35,00 €

IVA inclòs
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra d'art», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • Tots els colors del roig
    Titulo del libro
    Tots els colors del roig
    Nº 167
    Marqués, Josep-Vicent
    Tres i quatre
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    13,80 €

  • País perplex
    Titulo del libro
    País perplex
    MARQUES JOSEP VICENT
    Eliseu climent editor
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    15,00 €

  • Història de la cuina catalana i occitana
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana
    Nº 3
    Marqués Carbonell, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques, lingüístiques i culturals ent...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    30,00 €

  • No és natural
    Titulo del libro
    No és natural
    Nº 9
    Marqués, Josep-Vicent
    Tres i quatre
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    10,00 €

  • Història de la cuina catalana i occitana
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana
    Nº 8
    Marqués, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i cultura...
    ¡Pròxim llançament! Disponible a partir del 15-10-2025

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Receptes per estimar
    Titulo del libro
    Receptes per estimar
    Mercadé i Capellades, Enriqueta
    Ara llibres
    Per a la dona enamorada, conill agredolç amb calçots i prunes. Per al pir.man reprimit, graellada de carns. P...
    No disponible
  • Cocina Española
    Titulo del libro
    Cocina Española
    Varios autores
    Susaeta ediciones
    Ahora que el wok o el sushi no tienen secretos para nosotros, ¿a quién  no le apetece disfrutar con una comid...
    No disponible

    15,95 €

  • GUÍA VINOS GOURMETS 2020
    Titulo del libro
    GUÍA VINOS GOURMETS 2020
    COLECTIVO CLUB DE GOURMETS
    Progourmet
    No disponible

    20,00 €

  • DIETA DEL ACEITE DE OLIVA
    Titulo del libro
    DIETA DEL ACEITE DE OLIVA
    Nº 2G
    POOLE,SIMON / RIDGWY,JUDY
    Almuzara editorial
    Este libro recoge con detalle los resultados de la investigación mundial que ha constatado los asombrosos bene...
    No disponible
  • Postres y otras dulcerías
    Titulo del libro
    Postres y otras dulcerías
    Rodríguez Rodríguez, Pamela
    Larousse
    La 3ª edición de un libro que se ha convertido en todo un clásico de la repostería. Pamela Rodríguez, en s...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    20,50 €

Editorial sidilla a Librerias Nobel.es

  • El llibre del recuit
    Titulo del libro
    El llibre del recuit
    BONET-COLL, JORDI
    Editorial sidilla
    Aquest és el primer llibre que s'ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pag...
    No disponible
  • LA BRUIXA CATALANA
    Titulo del libro
    LA BRUIXA CATALANA
    Gomis I Mestre, Cels
    Editorial sidilla
    La bruixa és, per als catalans, la personificació de totes les miséries, de totes les malalties, de tots els...
    No disponible

    16,00 €

  • Història de la cuina catalana i occitana. Volum 6
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana. Volum 6
    Nº 6
    Marqués Carbonell, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i cultura...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    35,00 €

  • Hem votat!
    Titulo del libro
    Hem votat!
    AA.VV
    Editorial sidilla
    La campanya del referéndum de l'1 d'octubre no hauria estat possible sense l'enginy, l'esforÇ, l'entusiasme, ...
    No disponible
  • Guia per als que caminen
    Titulo del libro
    Guia per als que caminen
    Nº 10
    Gooley, Tristan
    Editorial sidilla
    La guia més actual per descobrir tot all. que la terra, el sol, les estrelles, els arbres, els animals, el cel...
    No disponible