HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. Les salses, els aperitius, les ensalades, les sopes

Nº:
1
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788494748486
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-947484-8-6
Páxinas:
918
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
HISTORIA DE LA CUINA

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions históriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climátiques semblants han propiciat l'existéncia d'una de les millors cuines del món, amb un carácter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la história d'aquesta cuina. En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d'aperitius, d'ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut históric, filológic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • EL LLIBRE DAURAT
    Titulo del libro
    EL LLIBRE DAURAT
    Piera, Josep
    Portic
    El llibre daurat és un saborós homenatge a la paella, peró també a la tradició de la nostra cuina i, en ge...
    No disponible
  • Soja y tofu
    Titulo del libro
    Soja y tofu
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible
  • Las recetas verdes de MasterChef
    Titulo del libro
    Las recetas verdes de MasterChef
    Shine
    Espasa calpe
    En Las recetas verdes de MasterChef encontrarás platos sanos y realizados con una gran variedad de productos d...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    21,90 €

  • El libro del saber culinario
    Titulo del libro
    El libro del saber culinario
    Pérez Conesa, Joaquín
    Alianza
    EL LIBRO DEL SABER CULINARIO es pionero en nuestro país en el nuevo campo del conocimiento fundamentado de la ...
    No disponible

    25,85 €

  • El mundo oculto de la trufa
    Titulo del libro
    El mundo oculto de la trufa
    Jacobs, Ryan
    Planeta
    Más allá del esplendor de los chefs estrella y los restaurantes de prestigio, la cadena de suministro de la t...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    9,95 €

Editorial sidilla en Librerias Nobel.es