EL LLIBRE DAURAT

EL LLIBRE DAURAT

Editorial:
Portic
EAN:
9788498094183
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9809-418-3
Páxinas:
296
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
140
Alto:
215
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
VISIONS

El llibre daurat és un saborós homenatge a la paella, peró també a la tradició de la nostra cuina i, en general, a la cultura mediterránia. Ara fa décades, l'escriptor i gastrónom Joan Perucho va demanar al jove Josep Piera que escrivís una história social i cultural de la paella valenciana. Avui oferim el resultat feliÇ d'aquesta apassionada  indagació: un relat ameníssim, ple d'anécdotes inoblidables i divertides, de tot el que té a veure amb el plat valenciá. El llibre captivará els aficionats a la cuina, peró també els lectors interessats en la história del país i en la tradició cultural europea.  El llibre daurat está il·lustrat amb documents, imatges i fotografies.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • EUROPA AL VOL
    Titulo del libro
    EUROPA AL VOL
    PIERA, JOSEP
    Periferic edicions
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    19,00 €

  • Quatre estacions, les
    Titulo del libro
    Quatre estacions, les
    PIERA JOSEP / MONJO JOAN M. / MORA I.
    Tres i quatre
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    8,50 €

  • Ací s'acaba tot
    Titulo del libro
    Ací s'acaba tot
    Josep Piera
    Edicions 62
    No disponible
  • SEDUCCIONES DE MARRAQUECH
    Antigo
    Titulo del libro
    SEDUCCIONES DE MARRAQUECH
    PIERA RUBIO, JOSEP
    Ediciones peninsula
    Seducciones de Marraquech es el fruto de una intensa aventura vital. En el Norte de Africa, Josep Piera encontr...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    16,35 €

  • En el nom de la mar
    Titulo del libro
    En el nom de la mar
    Josep Piera
    Edicions 62
    No disponible

    8,00 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cocina italiana clásica
    Titulo del libro
    Cocina italiana clásica
    Marieluise Christl-Licosa;Odette Teubner
    Everest
    Las recetas originales y más apreciadas de la cocina italiana a su alcance, para que usted pueda disfrutar de ...
    No disponible

    5,50 €

  • Facturación y cierre de actividad en restaurante
    Titulo del libro
    Facturación y cierre de actividad en restaurante
    Francisco Javier Gonzalez
    Ideaspropias
    En un negocio hostelero la contabilidad y la organización son la base para un buen funcionamiento. El cierre d...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,35 €

  • El pequeño libro de los cócteles
    Titulo del libro
    El pequeño libro de los cócteles
    Ezio Falconi
    Everest
    Un libro que te permitirá conocer y preparar todos los cócteles más importantes del mundo, tanto los ya trad...
    No disponible

    15,50 €

  • SEGUN NATURA
    Titulo del libro
    SEGUN NATURA
    Nº 26
    Slater, Mike
    Akal
    ¿Un tributo a Lovecraft? ¿Un volumen destinado a satisfacer al más friki de sus seguidores? ¿Un libro de co...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    25,00 €

  • Saber del sabor. Manual de cultura gastronómica
    Titulo del libro
    Saber del sabor. Manual de cultura gastronómica
    Villegas Becerril, Almudena
    Almuzara editorial
    No disponible

Portic en Librerias Nobel.es