Formatgeries artesanes de Catalunya

Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490348765
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9034-876-5
Páxinas:
312
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Altres cuina

En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a Catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra. A banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges. Les formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visites. De cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatge. El llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïns.

Materia en Librerias Nobel.es

  • EL LIBRO DEL PAN
    Antigo
    Titulo del libro
    EL LIBRO DEL PAN
    Nº 1608
    TEJERA OSUNA, INMACULADA
    Alianza editorial
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    7,90 €

  • VINOS
    Titulo del libro
    VINOS
    Nº 5
    BULLIPEDIA, ELBULLIFOUNDATION
    Rba
    El volumen V del Sapiens del Vino trata sobre la cata como actividad. Pretende concentrar el conocimiento neces...
    No disponible
  • Cuina catalana amb a la quitxalla
    Titulo del libro
    Cuina catalana amb a la quitxalla
    Nº 30
    Sans Estrada, Pere
    Comanegra
    La Gemma té nou anys, va néixer a lÆEquador i fa tres anys que viu a Catalunya. Parla el català molt bé i ...
    No disponible
  • Cocinando bacalao con Àvia Remei
    Titulo del libro
    Cocinando bacalao con Àvia Remei
    Remei Ribas Aguilera
    Lectio
    Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursos de cocina para todas las edades. Ha inte...
    No disponible
  • LA COCINA DE ELVIRA
    Antigo
    Titulo del libro
    LA COCINA DE ELVIRA
    ELVIRA ARUS
    Editorial planeta
    Elvira Arús ha dedicado toda su vida al arte de la cocina, y con sus recetas claras y fáciles de preparar han...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es