Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades

Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788461100040
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-611-0004-0
Páxinas:
20
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
70
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

Al pr.leg, el professor Rafael Aracil fa una breu hist.ria del porc, de la seva implantació o rebuig, segons el cas, en les diferents cultures. Les 10 receptes que ens proposa Luis Alcaide, del restaurant  Zure Etxea de Barcelona, s'adapten a totes les ocasions i estacions de l'any: algunes se serveixen fredes i d'altres calentes.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Café
    Titulo del libro
    Café
    Mary Ward
    Ceac ediciones
    Amantes del café ¿están buscando la taza de café perfecta? En este libro ilustrado a todo color encontrará...
    No disponible

    18,25 €

  • La Riera
    Titulo del libro
    La Riera
    Diversos
    Cossetania edicions
    La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la história d'una família que ha crescut al voltant dels ...
    No disponible
  • Cuina de mar
    Titulo del libro
    Cuina de mar
    Fuster Alzina, Maria del Carme
    Documenta balear
    A la cuina d'una família de pescadors de la primera meitat del segle xx, el que s'hi menjava, gairebé ex...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    14,00 €

  • El libro de cocina de Breaking Bad
    Titulo del libro
    El libro de cocina de Breaking Bad
    Mitchell, Chris
    Ediciones b
    El libro que la legión de seguidores de Breaking Bad estaba esperando. Durante cinco temporadas, Walter W...
    No disponible

    5,95 €

  • Les espècies
    Titulo del libro
    Les espècies
    DD.AA
    Cossetania edicions
    Si una bióloga, una geóloga i una arquitecta que tenen en comú una sólida base de coneixements culinaris i ...
    No disponible

Sd edicions en Librerias Nobel.es