Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades

Els peus de porc: Com peparar-los 10 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788461100040
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-611-0004-0
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
70
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

Al pr.leg, el professor Rafael Aracil fa una breu hist.ria del porc, de la seva implantació o rebuig, segons el cas, en les diferents cultures. Les 10 receptes que ens proposa Luis Alcaide, del restaurant  Zure Etxea de Barcelona, s'adapten a totes les ocasions i estacions de l'any: algunes se serveixen fredes i d'altres calentes.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Sopas
    Antic
    Titulo del libro
    Sopas
    AA.VV
    Editorial everest
    Las sopas están elaboradas con las materias primas más básicas: pan duro, tomate, ajo, cebolla, hueso de jam...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,95 €

  • 125 recetas de pan paso a paso
    Titulo del libro
    125 recetas de pan paso a paso
    Bretherton, Caroline
    Blume
    Más de 125 recetas clásicas, sencillas de elaborar y muy accesibles, extraídas de Pasteles, pastas, galletas...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    9,95 €

  • Tartas creativas
    Titulo del libro
    Tartas creativas
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,95 €

  • Ensaladas creativas para todo el año
    Titulo del libro
    Ensaladas creativas para todo el año
    Bajraj, Graciela
    Alba
    Ensaladas creativas para todo el año contiene más de 100 recetas con ingredientes muy variados: ensaladas con...
    No disponible

    21,00 €

  • SUPERFACIL CHOCOLATE
    Titulo del libro
    SUPERFACIL CHOCOLATE
    BLACK, KEDA
    Librero
    Cocina sana y sencilla para preparar deliciosos platos de chocolate, con 3 a 6 ingredientes, con imágenes de l...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    9,95 €

Sd edicions a Librerias Nobel.es