L'ametlla: Com preparar- la 10 vegades

L'ametlla: Com preparar- la 10 vegades

Nº:
10
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788460997443
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-609-9744-3
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Pr.leg i receptes de Xavier Canal, de la pastisseria Canal de Barcelona. En les 10 receptes que ens proposa aquest professional que treballa en defensa de la qualitat i la innovació, l'ametlla és l'ingredient principal, i en trobem tant de dolces (galetes, petits cakes) com de salades (romesco ràpid, albergínies).

Matèria a Librerias Nobel.es

  • COCINA DULCE
    Titulo del libro
    COCINA DULCE
    Armenteros, Josep / Bau, Frederic
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    39,00 €

  • Lo mejor de la cocina andaluza
    Titulo del libro
    Lo mejor de la cocina andaluza
    AA.VV
    Tikal ediciones
    Descubra lo mejor de la cocina andaluza a través de un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. A...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    6,95 €

  • ¡Sin gluten!
    Titulo del libro
    ¡Sin gluten!
    Sierra Ballarín, Mateo
    Oberon
    Se calcula que en España hay unos 500.000 celíacos diagnosticados, a los que hay que añadir que el 10% de la...
    No disponible

    20,95 €

  • El menjar de la família
    Titulo del libro
    El menjar de la família
    Ferran, Adria
    Rba
    elBulli és ja per sempre un referent gastronómic ineludible. La inventiva, sofisticació, imaginació i técn...
    No disponible

    19,95 €

  • Como curan los alimentos
    Titulo del libro
    Como curan los alimentos
    Almodovar Martin, Miguel Angel
    Integral
    Los alimentos, además de nutrir, tienen muchas propiedades curativas. Esta guía muestra qué alimentos son&nb...
    No disponible

    18,00 €

Sd edicions a Librerias Nobel.es