Les amanides de la Mediterrània (Segona edició)

Les amanides de la Mediterrània (Segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788496035683
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-96035-68-3
Páginas:
464
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Com a entremés, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres ápats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Grácies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tébies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inédites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietética i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a ProvenÇa, del Piemont a Sardenya, de Grécia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós  viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins  a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfábrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues  amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens  ofereix, per altra banda, un repás detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva história i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapés per a pícnics i aperitius originals.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • La cuina del Pirineu català
    Titulo del libro
    La cuina del Pirineu català
    Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut i Comalada (textos) i Josep Borrell (fotografies)
    Cossetania edicions
    La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició...
    No disponible
  • La cuina de la poma
    Titulo del libro
    La cuina de la poma
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    Es prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat....
    No disponible
  • Cuina medieval catalana
    Titulo del libro
    Cuina medieval catalana
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la...
    No disponible
  • La cocina del foie gras
    Titulo del libro
    La cocina del foie gras
    Eliana Thibaut i Comalada
    Lectio
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y&nbs...
    No disponible

    15,00 €

  • La cuina tradicional de la Catalunya Nord
    Titulo del libro
    La cuina tradicional de la Catalunya Nord
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    Aquest llibre representa una auténtica novetat en el panorama editorial, perqué és el primer dedicat d'una m...
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cheesecakes
    Titulo del libro
    Cheesecakes
    Leclerc, Yann
    Cupula (libros cupula)
    28 recetas exquisitas y golosas, en un minilibro que podrás llevar siempre contigo para cocinar cómodamente y...
    No disponible
  • Pasta
    Titulo del libro
    Pasta
    Nº LG
    AA.VV
    Edaf editorial
    Libro de cocina fácil de usar y lista de la compra en uno.  Las recetas de CookSmart hacen el comer en ca...
    No disponible
  • Comida para pensar, pensar sobre el comer
    Titulo del libro
    Comida para pensar, pensar sobre el comer
    Nº 000
    Hamilton, Richarddir. / Todolí Cervera, Vicentedir.
    Actar
    No disponible

    36,00 €

  • La cocina castellano-leonesa
    Antiguo
    Titulo del libro
    La cocina castellano-leonesa
    Nº 1773
    San Valentin, Luis
    Alianza
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

  • EL GRAN LIBRO DE LA COCINA CHINA
    Titulo del libro
    EL GRAN LIBRO DE LA COCINA CHINA
    CHENG, HANDA
    Cinco tintas
    EN CHINA, PARA SALUDAR, EN LUGAR DEL HABITUAL «¿QUÉ TAL », SE DICE «¿HAS COMIDO ». COMER BIEN HACE SENTI...
    ¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 13-10-2025

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es

  • LA TEOLOGIA CRISTIANA A LA MODERNITAT
    Titulo del libro
    LA TEOLOGIA CRISTIANA A LA MODERNITAT
    Saranyana Closa, Josep Ignasi
    Cossetania edicions
    Aquesta monografia estudia teológicament el període que va des de la fi de les guerres civils europees (el 14...
    No disponible
  • CABRERÈS COLLSACABRA LLANCERS
    Titulo del libro
    CABRERÈS COLLSACABRA LLANCERS
    Roma I Casanovas, Francesc
    Cossetania edicions
    En aquest llibre trobareu 50 itineraris per introduir-vos de primera má pel Cabrerés, el Collsacabra i la ser...
    No disponible
  • El Camí de Sant Jaume (segona edició)
    Titulo del libro
    El Camí de Sant Jaume (segona edició)
    Joan Fiol Boada
    Cossetania edicions
    Aquesta guia del Camí de Sant Jaume inclou els recorreguts coneguts pels pelegrins com a Camí Francés, des d...
    No disponible
  • Estels
    Titulo del libro
    Estels
    Westmoquette, Mark
    Cossetania edicions
    2A EDICIÓ PER APRENDRE I GAUDIR DEL CEL NOCTURN. UN LLIBRE PER DESCOBRIR MITES I LLEGENDES DE LES CONSTEL·LAC...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,50 €

  • El rebost
    Titulo del libro
    El rebost
    LLOPART PUIGPELAT, DOLORS
    Cossetania edicions
    El rebost és el primer llibre en catalá dedicat exclusivament a l'art de la conservació dels aliments. Despr...
    No disponible