Reflexions sobre les alimentacions contemporánies. De les biotecnologies als productes ecológics

Reflexions sobre les alimentacions contemporánies. De les biotecnologies als productes ecológics

Editorial:
Uoc editorial
EAN:
9788497889452
Any d'edició:
Matèria
ECONOMIA I EMPRESA
ISBN:
978-84-9788-945-2
Pàgines:
176
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CATALAN
Ample:
140
Alt:
210
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)
Col·lecció:
MANUALES

13,00 €

IVA inclòs
Comprar

Tothom (que no es trobi en una situació anómala) menja a diari. Les nostres alimentacions contemporánies, peró, són part de les cultures i  de les societats en les quals es desenvolupen i, com aquestes, es troben en una constant i continuada reformulació i evolució (está clar  que avui dia no mengem com fa cinquanta anys, ni d'aquí a cinquanta anys menjarem com avui...). I les transformacions dels hábits i de les  estructures alimentáries afecten també tothom, independentment del génere, de les classes socials, de les edats. Si una cosa está clara, peró, és que les nostres alimentacions contemporánies generen debat i que, en molts sentits, marquen en bona mesura les nostres opcions d'estils de vida. En un moment de la história en el qual, molt possiblement, mai no hem menjat amb tanta "seguretat -ni amb tanta autopercepció de seguretat-, les nostres consideracions sobre "qué mengem, d'on prové i com ha estat elaborat semblen estar més a l'ordre  del dia que mai. En aquest sentit, les aportacions que presentem en aquest llibre ens porten a reflexionar sobre alguns d'aquests aspectes: des de les pors alimentáries globals fins els aliments locals; des del debat sobre les biotecnologies fins el consum verd, els aliments "bio i l'agroecologia. Són aportacions diverses (perqué diversos són els punts de vista des dels quals s'observa a diari la nostra alimentació) i interdisciplináries (car l'alimentació no és un camp que pugui ser abordat des d'una única disciplina), perqué el fet alimentari és complex, poliédric, i necessita d'aproximacions al més obertes possible. Aquest llibre intenta recollir aquestes premisses.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

Uoc editorial a Librerias Nobel.es