QUESO, YOGUR, TOFU, LECHE

QUESO, YOGUR, TOFU, LECHE. Veganos y caseros

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420011882
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-200-1188-2
Pàgines:
132
idioma:
CASTELLANO
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
SIN COLECCION

20,00 €

IVA inclòs
Comprar

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Tartas
    Titulo del libro
    Tartas
    AA.VV
    Ceac ediciones
    Tartas saladas, tartas dulces; ésta es la selección que le proponemos con estas recetas variadas, riquísimas...
    No disponible
  • INVITADOS A LA MESA
    Antic
    Titulo del libro
    INVITADOS A LA MESA
    Nº 011
    IMIZCOZ LECHUGA, BEATRIZ / BARCHMAN, ANTOI
    Alianza editorial
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €

  • Quesos franceses
    Titulo del libro
    Quesos franceses
    Hodgson, R.
    Omega
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    37,30 €

  • Entrepans i tastets
    Titulo del libro
    Entrepans i tastets
    Urgellés, Jaume
    Cossetania edicions
    El contingut d'aquest llibre combina receptes culináries i elaboracions práctiques, algunes de les quals són...
    No disponible
  • LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    Antic
    Titulo del libro
    LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    Nº 9466
    PARDO BAZAN, EMILIA
    Ediciones poniente
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    16,83 €

Acribia a Librerias Nobel.es