LA CUINA MALLORQUINA D´EN BIEL FELIP

LA CUINA MALLORQUINA D´EN BIEL FELIP

Editorial:
Documenta balear
EAN:
9788417113070
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-17113-07-0
Pàgines:
124
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CATALAN
Ample:
220
Alt:
220
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
FORA DE COL·LECCIO

18,00 €

IVA inclòs
Comprar

En Biel té la bonhomia d'aquells cuiners generosos, talment un abat de  la Real que escampa benedicció per tot arreu, peró en forma culinária. Té uns ulls grossos, unes orelles preeminents, una boca i un nas que sobresurten per fer evident que aquests quatre sentits acompanyen unes mans que poden dur endavant propostes que són del gust  de tothom. Tot aixó ve acompanyat d'una mirada suau i entremaliada alhora, d'una veu parsimoniosa, d'una oïda sempre disposada a escoltar, i d'una humanitat fora mida. Un cuiner que és l'amo, o un amo que fa de cuiner, que s'asseu amb els clients a degustar els seus plats, que n'explica l'elaboració feta amb l'experiéncia d'anys i panys, i la saviesa que comporta romandre davant els fogons d'enÇá de 1978. («História d'una passió. SemblanÇa personal d'en Biel Felip», de Felip  Munar) La cuina mallorquina, tantes vegades vilipendiada i maltractada per gent que ni la coneix, ni la estima, ni tampoc la sent com a própia, ha esdevingut en les darreres décades una trista caricatura de si mateixa, un despropósit culinari i una ganyota cultural envers la nostra societat. Can Biel Felip s'ha erigit, en aquest mateix temps, en un reducte de plaer mengívol local, d'história viva comestible i de  resisténcia estoica del que ha estat, és i ha de ser la vertadera Cuina Mallorquina tradicional. (Del próleg de Miquel Calent)

Matèria a Librerias Nobel.es

  • 100 recetas para hacer al menos una vez en la vida
    Titulo del libro
    100 recetas para hacer al menos una vez en la vida
    Shine
    Espasa calpe
    Tanto si quieres sorprender a los tuyos como si necesitas incorporar ideas nuevas a tu menú diario, aquí vas ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    21,90 €

  • MI PRIMER LIBRO DE COCINA THAI
    Titulo del libro
    MI PRIMER LIBRO DE COCINA THAI
    Kime, Tom
    Lunwerg editores
    La cocina tailandesa, cautivadora y excitante, estimula el paladar a través del equilibrio de sabores en cada ...
    No disponible
  • SMOOTHIES VEGANOS
    Titulo del libro
    SMOOTHIES VEGANOS
    Green, Fern
    Lunwerg editores
    Si sigues una dieta vegana o simplemente quieres reducir el consumo de  productos de origen animal, aquí encon...
    No disponible
  • REINVENTANDO LA PASTA
    Titulo del libro
    REINVENTANDO LA PASTA
    Ledeull, William
    Librooks
    Pappardelle, dischi volanti, fideos soba? La pasta se transforma al antojo de las palabras y, según el plato, ...
    No disponible
  • BAKE IT SIMPLE!
    Titulo del libro
    BAKE IT SIMPLE!
    BALAGUER, ORIOL
    Planeta
    Este libro es un manual básico para aficionados, técnico pero a la vez  accesible y práctico, con recetas de...
    No disponible

Documenta balear a Librerias Nobel.es