La carxofa: com preparar-la 10 vegades

La carxofa: com preparar-la 10 vegades

Nº:
38
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607853
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92607-85-3
Pàgines:
19
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Aquesta hortalissa de temporada ha guanyat molt de prestigi en els darrers anys. Resulta fàcil trobar-ne diferents varietats i la popularitat de què gaudeix avui es deu tant al seu potencial gastronòmic com a les propietats dietètiques que conté.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Cocinando en casa
    Titulo del libro
    Cocinando en casa
    Chang, David
    Neo-person
    El chef de Momofuku cocina en casa y allí casi siempre «se olvida» de seguir las recetas, aprovecha electrod...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    29,90 €

  • A la mere de famille
    Titulo del libro
    A la mere de famille
    AA.VV
    Lunwerg editores
    De fachada verde e interior de cuento de hadas, esta confitería es una  de las más antiguas del mundo. En la ...
    No disponible

    29,50 €

  • Cupcakes de Tamara
    Titulo del libro
    Cupcakes de Tamara
    Falco Preysler, Tamara
    Rba
    Tamara Falcó, una amante de la alta gastronomía por tradición familiar, nos presenta esta guía completa de&...
    No disponible

    15,00 €

  • La cocina Andaluza
    Titulo del libro
    La cocina Andaluza
    Lacalle Lamata, Joaquin
    Arguval
    Las mejores recetas de la tradición culinaria andaluza, recogidas por el ya fallecido maestro de la restauraci...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    12,50 €

  • Galletas divertidas
    Titulo del libro
    Galletas divertidas
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    Extremadamente coloridas, alocadas y dulcesNuestras divertidas galletas son coloridas, extravagantes, realmente...
    No disponible

Sd edicions a Librerias Nobel.es