Les verdures i hortalisses de Menorca, com prepara-les 11 ve

Les verdures i hortalisses de Menorca, com prepara-les 11 ve

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531671
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-125316-7-1
Pàgines:
24
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CATALAN
Ample:
150
Alt:
210
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

«La gastronomia de Menorca és el resultat de la seva hist.ria i de les  cultures que han deixat petjada a lÆilla. La cuina pr.pia de la Mediterrània occidental sÆenriquí amb la influència derivada de la llarga presència dels àrabs i també de les posteriors dominacions angleses i francesa.»

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Catedrales del gusto
    Titulo del libro
    Catedrales del gusto
    González, Mercedes
    Modus operandi
    Los Mercados de Abastos, con su bagaje social, histórico y cultural, son el eje central de este libro en el qu...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    20,00 €

  • Arte de cocinar. libro de cocina basico con exquisitas recetas y conse
    Titulo del libro
    Arte de cocinar. libro de cocina basico con exquisitas recetas y conse
    Varios
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    4,95 €

  • SMOOTHIE BOWLS
    Titulo del libro
    SMOOTHIE BOWLS
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    ¡Salud a cucharadas!❊ 50 desayunos frescos, sencillos y variados, que se preparan deprisa y sin es...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    7,95 €

  • ¿QUE HAY DE POSTRE?
    Titulo del libro
    ¿QUE HAY DE POSTRE?
    AA.VV
    Espasa calpe
    MasterChef Junior ya tiene su quinto libro, ¿Qué hay de postre?, donde  encontrarás las recetas más dulces ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    5,95 €

  • Mirades dolces
    Titulo del libro
    Mirades dolces
    Nº 1
    AA.VV
    Parcir edicions selectes
    Les receptes de 23ª promoció de pastisseria i forneria de l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, obren una n...
    No disponible

Sd edicions a Librerias Nobel.es