FORN SANT FRANCESC

FORN SANT FRANCESC. Pa i dolços tradicionals

Editorial:
Colandcol
EAN:
9788494867378
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-948673-7-8
Pàgines:
184
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
COCINA DE AUTOR

Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat d'Inca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals per fer pa i pastes de full, coques dolces i salades, empanades i, per suposat, la recepta estrella per fer l'ensaïmada tradicional mallorquina. Forn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals ens apropa als secrets del forn i a totes les receptes que elaboren des de ja fa més de 100 anys i que els van portar a guanyar, entre d'altres, el primer Premi a la Millor Ensaïmada del Món a l'any 2017.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • FORN SANT FRANCESC
    Titulo del libro
    FORN SANT FRANCESC
    Nº 2
    Segui Felipe, Joan
    Colandcol
    Forn Sant Francesc. Panadería y repostería tradicional está estructurado en ocho apartados e incluye recetas...
    No disponible
  • Els valencians, poble d'Europa
    Titulo del libro
    Els valencians, poble d'Europa
    MARTÍNEZ I SEGUÍ, JOAN ALFRED / MONZON I ARAZO, AUGUST / PALAO GIL, FRANCISCO JAVIER
    Publicacions de la universitat de valenc
    «Dir-nos valencians és la nostra manera de dir-nos europeus». Aquesta paràfrasi de Joan Fuster resulta ben ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    25,00 €

  • Forn Sant Francesc. Panadería y repostería tradicional
    Titulo del libro
    Forn Sant Francesc. Panadería y repostería tradicional
    Nº 3
    Seguí Felipe, Joan
    Colandcol
    El esperado libro del ganador del premio a la mejor ensaimada del mundo.El Forn Sant Francesc es la panadería-...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    23,95 €

Matèria a Librerias Nobel.es

  • A salvo en la cocina
    Titulo del libro
    A salvo en la cocina
    Nº 1197
    Foster, Aisling
    Pre-textos
    AISLING FOSTER creció con la historia de que las joyas de la corona de  los Romanov permanecieron ocultas dura...
    No disponible
  • Cocina fácil para alérgicos
    Titulo del libro
    Cocina fácil para alérgicos
    Murillo López, Pablo
    Alianza
    Cuando se diagnostica una alergia a algún alimento, el afectado entra en un mundo desconocido para él y tiene...
    No disponible

    16,95 €

  • Un toque étnico
    Titulo del libro
    Un toque étnico
    Nicoletta Negri
    Everest
    "Cocina fusión" es un término muy usado en nuestros días para designar  la mezcla de sabores, tradiciones, c...
    No disponible

    19,00 €

  • CATALUÑA
    Titulo del libro
    CATALUÑA
    Pizarro, José
    Cinco tintas
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    14,96 €

  • LA FERMENTACIóN LENTA
    Titulo del libro
    LA FERMENTACIóN LENTA
    Giorilli, Piergiorgio
    Gribaudo
    Piergiorgio Giorilli profundiza en la fermentación lenta, común a muchos dulces de la tradición italiana. Al...
    No disponible

Colandcol a Librerias Nobel.es

  • Carne, caza y aves
    Titulo del libro
    Carne, caza y aves
    Nº 00
    Myllymäki, Tommy
    Colandcol
    El chef internacional Tommy Myllymäki enciende los fogones con un libro cuyo título lo dice todo: Carne, caza...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    24,95 €

  • ALITER DULCIA
    Titulo del libro
    ALITER DULCIA
    Pérez, Isabel
    Colandcol
    Todos los secretos de los postres de Aliter Dulcia por primera vez en papel. Con más de setenta mil segui...
    No disponible
  • Entre berza y pringá. Las recetas de Málaga pueblo a pueblo
    Titulo del libro
    Entre berza y pringá. Las recetas de Málaga pueblo a pueblo
    Nº 00
    Abellán Ciudad, Ana
    Colandcol
    La esencia de la cocina malagueña tradicional en 103 recetas de toda la provincia. Desde el gazpachuelo hasta ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,95 €

  • IDIOTA GASTRONOMICO EL
    Titulo del libro
    IDIOTA GASTRONOMICO EL
    MARTINEZ DE ALBEN
    Colandcol
    Una gastronomía que tiene que salir del plato y de los prodigios culinarios que ha obrado durante estas últim...
    No disponible
  • Hummus
    Titulo del libro
    Hummus
    Nº 01
    Regev, Malin y Nimrod
    Colandcol
    ¿Cómo es posible que un plato de apariencia tan sencilla sea tan increíblemente delicioso y nutritivo El hum...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    21,95 €