Pa amb tomàquet (segona edició)

Pa amb tomàquet (segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788495684783
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-95684-78-3
Páxinas:
208
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Aquest és el llibre del pa amb tomáquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom.  Peró hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i ápats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fácils de fer -fins i  tot per als nens, els joves i els estudiants-, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterránia, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomáquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • La cuina modernista
    Titulo del libro
    La cuina modernista
    Nº 19
    Fábrega, Jaume
    Viena
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fábrega ens explica qué menjaven  i qué bevien en aquella época tant ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,00 €

  • La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja
    Titulo del libro
    La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja
    Nº 39
    Fàbrega, Jaume
    Viena
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros,...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    23,00 €

  • La cuina surrealista
    Titulo del libro
    La cuina surrealista
    FABREGA, JAUME
    Pages editors
    Dalí tenia una especial preferéncia per alguns dels plats mariners més  característics de la costa. Molts d...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    11,00 €

  • El gran llibre de la cuina de les avies
    Titulo del libro
    El gran llibre de la cuina de les avies
    Fabrega Colom, Jaume
    Rba
    Teniu a les mans el gran llibre de referéncia de la cuina catalana i mediterránia, fruit de molts anys de&nbs...
    No disponible
  • Ratafies
    Titulo del libro
    Ratafies
    Nº 3
    Fabrega, Jaume
    Cossetania edicions
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espécies i de fruites...
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • ADELGAZAR COMIENDO BASTANTE BIEN
    Antigo
    Titulo del libro
    ADELGAZAR COMIENDO BASTANTE BIEN
    KAISER, MIGUEL
    New theory editores
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,38 €

  • N'estem fins els fogons!
    Titulo del libro
    N'estem fins els fogons!
    Ada Castells;Jordi Van Campen Obiols
    Columna edicions
    N estem fins als fogons és un llibre per a parelles joves que els agradi menjar bé, divertir-se, convidar ami...
    No disponible
  • Pizza de la A a la Z
    Titulo del libro
    Pizza de la A a la Z
    AA.VV
    Algaida
    Mil y una manera de preparar una tortilla con muchos o pocos ingredientes y con la imaginación de cada uno ...
    No disponible

    3,00 €

  • Oliva
    Titulo del libro
    Oliva
    Miguel Zuccardi
    Catapulta editores
    Miguel Zuccardi, uno de los productores de oliva más destacados de Sudamérica, da a conocer, a través de las...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    35,00 €

  • A fuego lento. La cocina de Ángela Landa
    Titulo del libro
    A fuego lento. La cocina de Ángela Landa
    Landa, Ángela
    Nerea
    Este libro presenta una muestra amplia y sabrosa de la cocina española  clásica, una cocina que es ante todo ...
    No disponible

    24,00 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es