Pa amb tomàquet (segona edició)

Pa amb tomàquet (segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788495684783
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-95684-78-3
Páginas:
208
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Aquest és el llibre del pa amb tomáquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom.  Peró hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i ápats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fácils de fer -fins i  tot per als nens, els joves i els estudiants-, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterránia, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomáquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • 100 plats indispensables de la cuina catalana
    Titulo del libro
    100 plats indispensables de la cuina catalana
    Nº 21
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Cossetania edicions
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la prime...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,20 €

  • La cuina surrealista
    Titulo del libro
    La cuina surrealista
    FABREGA, JAUME
    Pages editors
    Dalí tenia una especial preferéncia per alguns dels plats mariners més  característics de la costa. Molts d...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    11,00 €

  • El convit del tirant
    Titulo del libro
    El convit del tirant
    Fabrega, Jaume
    Pages editors
    Darrere la cuina de Ferran Adriá hi ha un país i una história Com menjaven i com es comportaven a taula els ...
    No disponible
  • Les postres i els pastissos de l'àvia
    Titulo del libro
    Les postres i els pastissos de l'àvia
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats,...
    No disponible
  • CATALUNYA PER SUCAR HI PA
    Titulo del libro
    CATALUNYA PER SUCAR HI PA
    Fàbrega, Jaume
    Dux editorial, s. l.
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    20,00 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • Sabor
    Titulo del libro
    Sabor
    Stanley Tucci
    Neo-person
    "La comida no solo era una parte importante de mi vida, sino que básicamente era mi vida. La comida me hacía ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • Galletas y bizcochos
    Titulo del libro
    Galletas y bizcochos
    Mancini, Paola / Zanoncelli, Anastasia /  
    Rustika ediciones
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    4,99 €

  • L'essencia de la cuina catalana
    Titulo del libro
    L'essencia de la cuina catalana
    Fabrega, Jaume
    Comanegra
    En aquest llibre, Jaume Fábrega, un dels crítics gastronómics més importants dels territoris de llengua cat...
    No disponible
  • La Biblia para MiniChefs
    Titulo del libro
    La Biblia para MiniChefs
    Shine
    Espasa calpe
    ¿Te gustaría convertirte en un gran chef ¿Conocer todo el producto que  ves en el mercado ¿Cortar verduras ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    21,90 €

  • Cóctel Códex
    Titulo del libro
    Cóctel Códex
    Day, Alex
    Neo-person
    GANADOR DEL PREMIO JAMES BEARD Y DEL TALES OF THE COCKTAIL SPIRITED AWARD« SOLO EXISTEN SEIS CÓCTELES Es...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    28,00 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es