Mallorca, Gastronomie und Kochkunst

Mallorca, Gastronomie und Kochkunst

Editorial:
Triangle postals
EAN:
9788484782704
Ano de edición:
ISBN:
978-84-8478-270-4
Páxinas:
192
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
ALEMAN
Ancho:
155
Alto:
160
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Die mallorquinische Küche ist eine Mischung aus Tradition und Exotik. Zu den beliebtesten Gerichten gehören Tumbet, Trockensuppen, mallorquinische Fritte oder Hummereintopf. Ein Buch, um die gastronomische Kultur kennenzulernen und die charakteristischsten Eintöpfe der Insel zuzubereiten.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Majorca, cooking and gastronomy
    Titulo del libro
    Majorca, cooking and gastronomy
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    Mallorca's cuisine is a mixture of tradition and exoticism. Among its most appreciated dishes feature the tumbe...
    No disponible
  • Mallorca, gastronomia i cuina
    Titulo del libro
    Mallorca, gastronomia i cuina
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Mallorca es una barreja de tradició i exotisme. Entre els seus plats més preats destaquen el tumb...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    12,00 €

  • Majorque, gastronomie et cuisine
    Titulo del libro
    Majorque, gastronomie et cuisine
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuisine majorquine est un mélange de tradition et d'exotisme. Parmi  ses plats les plus populaires figurent...
    No disponible
  • Minorca, cooking and gastronomy
    Titulo del libro
    Minorca, cooking and gastronomy
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris,...
    No disponible
  • Menorca, gastronomía y cocina
    Titulo del libro
    Menorca, gastronomía y cocina
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris,...
    No disponible

    12,00 €

Triangle postals en Librerias Nobel.es