Majorca, cooking and gastronomy

Majorca, cooking and gastronomy

Editorial:
Triangle postals
EAN:
9788484782698
Ano de edición:
ISBN:
978-84-8478-269-8
Páxinas:
192
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
INGLES
Ancho:
155
Alto:
160
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Mallorca's cuisine is a mixture of tradition and exoticism. Among its most appreciated dishes feature the tumbet, the vegetable and brown bread soup, the frit mallorquí, or the lobster stew. A book for discovering its gastronomic culture and preparing the most typical cooked dishes of the island.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Mallorca, Gastronomie und Kochkunst
    Titulo del libro
    Mallorca, Gastronomie und Kochkunst
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    Die mallorquinische Küche ist eine Mischung aus Tradition und Exotik. Zu den beliebtesten Gerichten gehören T...
    No disponible
  • Mallorca, gastronomia i cuina
    Titulo del libro
    Mallorca, gastronomia i cuina
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Mallorca es una barreja de tradició i exotisme. Entre els seus plats més preats destaquen el tumb...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    12,00 €

  • Menorca, gastronomía y cocina
    Titulo del libro
    Menorca, gastronomía y cocina
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris,...
    No disponible

    12,00 €

  • Minorca, cooking and gastronomy
    Titulo del libro
    Minorca, cooking and gastronomy
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris,...
    No disponible
  • Majorque, gastronomie et cuisine
    Titulo del libro
    Majorque, gastronomie et cuisine
    Aleu Amat, Oriol
    Triangle postals
    La cuisine majorquine est un mélange de tradition et d'exotisme. Parmi  ses plats les plus populaires figurent...
    No disponible

Triangle postals en Librerias Nobel.es