La textura de la xocolata

La textura de la xocolata

Nº:
1
Editorial:
Tibidabo catalan
EAN:
9788410013827
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-10-01382-7
Páxinas:
110
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
130
Alto:
190
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Cal saber

12,00 €

IVE incluído
Comprar

L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arbre a la boca, és a dir, què és la xocolata i quina composició té. Fins aquí som a la disciplina de la ciència i la tecnologia dels aliments. Després ens fiquem el producte a la boca, i ja som a la disciplina de les ciències  sensorials o ciències gastronòmiques. Seran els capítols de Textures i Sabor, Color, Olor i Flavor. Si ens mengem la xocolata, és a dir, de  la boca cap a dins de l'organisme, estarem en el camp de la nutrició i la dietètica, i li dedicarem un curt capítol de preguntes i respostes. Pel camí haurem vist què diuen els diccionaris de la xocolata, com veuríem la xocolata al microscopi, quin és el Nutriscore  de la xocolata, què és el fat bloom, on hi ha les reaccions de Maillard a la xocolata, com són els cristalls de la mantega de cacau, i quins són els 40 atributs amb què podem descriure les textures.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

Tibidabo catalan en Librerias Nobel.es

  • Feixisme
    Titulo del libro
    Feixisme
    Griffin, Roger
    Tibidabo catalan
    Fa setanta-cinc anys, George Orwell es queixava que no hi havia cap definició acceptada de feixisme, lamentant...
    No disponible
  • Migració internacional
    Titulo del libro
    Migració internacional
    Nº 21
    Go?dziak, El?bieta M.
    Tibidabo catalan
    Els sentiments antiimmigració estan a l'alça arreu del món. Als ciutadans els preocupa la incapacitat dels p...
    No disponible
  • LA QUÍMICA A LA CUINA
    Titulo del libro
    LA QUÍMICA A LA CUINA
    Mans, Claudi
    Tibidabo catalan
    A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,00 €

  • Bellesa
    Titulo del libro
    Bellesa
    Nº 13
    Sartwell, Crispin
    Tibidabo catalan
    Una flor perfecta i una posta de sol plena de color, Bob Marley i Marilyn Monroe, el cor de la natura salvatge ...
    No disponible
  • Igualtat
    Titulo del libro
    Igualtat
    Nº 18
    Pérez de la Fuente, Oscar
    Tibidabo catalan
    El discurs sobre la igualtat té una aura de misteri. Si bé és un dels valors més utilitzats en el llenguatg...
    No disponible