La cuina tradicional dels bolets

La cuina tradicional dels bolets

Nº:
45
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490342428
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9034-242-8
Páxinas:
240
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
125
Alto:
180
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
(CAT).PORTATIL

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagés, en la qual, sense preferéncies, qualsevol espécie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi  trobará unes receptes originals, senzilles i de fácil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos métodes de conservació.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • PASTA
    Antigo
    Titulo del libro
    PASTA
    WOLTER, ANNETTE ... ET AL.
    Editorial everest
    Las más apetitosas y atractivas maneras de cocinar y servir todo tipo de pastas, con indicaciones sobre su com...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    17,75 €

  • PEÑIN GUIDE SPANISH WINE 2020
    Titulo del libro
    PEÑIN GUIDE SPANISH WINE 2020
    Peñin, Jose
    Anaya
    No disponible

    30,00 €

  • Dulces para el café
    Titulo del libro
    Dulces para el café
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    - Bonito libro de recetas con fáciles y precisas instrucciones paso a paso y vivas fotografías a todo color.&...
    No disponible

    7,95 €

  • La cuina de les àvies
    Titulo del libro
    La cuina de les àvies
    Anna Guitart
    Columna edicions
    No els han donat cap estrella Michelin, peró segurament qualsevol de les ávies que participa en aquest llibre...
    No disponible
  • Cocina tradicional de Alicante y comarca
    Titulo del libro
    Cocina tradicional de Alicante y comarca
    Oliver, Miguel
    Ecu
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,50 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es