La carxofa

La carxofa. Font de salut i plaer

Nº:
2
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490349854
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9034-985-4
Páxinas:
128
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
140
Alto:
200
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Cuina Plant Based

13,50 €

IVE incluído
Comprar

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest  llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més,  veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en totes les seves versions: al forn, saltades, guisades, fregides i, fins i tot, crues. Et proposem trenta receptes de carxofes, molt fàcils i variades, que inclouen sopes, amanides, dips, snacks i plats principals. Endinsa't en aquest món apassionant de la carxofa i descobreix tot el que et pot oferir!

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Veus. Curs de català. Llibre de l'alumne. Nivell 1
    Titulo del libro
    Veus. Curs de català. Llibre de l'alumne. Nivell 1
    Mas Prats, Marta / Vilagrasa Grandia, Albert / Bastons Vilallonga, Núria / Verdés Prieto, Gemma / Vergés Car
    Abadia de montserrat
    Métode d'aprenentatge del catalá, com a segona llengua, modern i eficaÇ, elaborat d'acord amb les directrius...
    No disponible
  • L'alvocat
    Titulo del libro
    L'alvocat
    Nº 3
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    Alguna cosa deu tenir l'alvocat perquè en els últims anys s'hagi convertit en tota una insígnia de la cuina ...
    No disponible
  • COMETE EL TARRO
    Titulo del libro
    COMETE EL TARRO
    VERGES, MARTA
    Planeta
    A medio camino entre la filosofía healthy y el Hágalo usted mismo, la moda estadounidense de los Mason Jars ?...
    No disponible
  • 10 EXAMENS NOU NIVELL C DE CATALA
    Titulo del libro
    10 EXAMENS NOU NIVELL C DE CATALA
    Vilagrasa Grandia, Albert / Verdes Prieto, Gemma / Verges Carreras, M. Helena / Mas Prats, Marta
    Teide
    No disponible

    16,67 €

  • Els fermentats
    Titulo del libro
    Els fermentats
    Nº 1
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'a...
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • GRAN ENCICLOPEDIA DE LA COCINA.
    Antigo
    Titulo del libro
    GRAN ENCICLOPEDIA DE LA COCINA.
     
    Ediciones nueva lente
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    126,67 €

  • Enciclopedia de la gastronomia francesa
    Titulo del libro
    Enciclopedia de la gastronomia francesa
    Boue, Vincent / Delorme, Hubert
    Blume
    200 técnicas culinarias y trucos indispensables para realizar con éxito todas las preparaciones de base, cort...
    No disponible
  • JONCAKE
    Titulo del libro
    JONCAKE
    Cake, Jon
    Planeta
    ¿Quieres hacer la tarta de queso perfecta pero no sabes por dónde empezar, ni con qué receta maestra quedart...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,00 €

  • La cocina salvavidas
    Titulo del libro
    La cocina salvavidas
    Nº 14
    Carbo Romero, Mireia
    Viena
    En LA COCINA SALVAVIDAS encontrarás recetas que salen; con ingredientes que encontrarás en el mercado o en el...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    17,90 €

  • Recetas sencillas para novatos y cocinillas
    Titulo del libro
    Recetas sencillas para novatos y cocinillas
    Xabier Gutiérrez
    Everest
    No disponible

    14,94 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es