Els fermentats

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Nº:
1
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490349830
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9034-983-0
Páxinas:
128
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
140
Alto:
200
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Cuina Plant Based

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota. En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies... Endinsa't en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • COMETE EL TARRO
    Titulo del libro
    COMETE EL TARRO
    VERGES, MARTA
    Planeta
    A medio camino entre la filosofía healthy y el Hágalo usted mismo, la moda estadounidense de los Mason Jars ?...
    No disponible
  • L'alvocat
    Titulo del libro
    L'alvocat
    Nº 3
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    Alguna cosa deu tenir l'alvocat perquè en els últims anys s'hagi convertit en tota una insígnia de la cuina ...
    No disponible
  • La carxofa
    Titulo del libro
    La carxofa
    Nº 2
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    13,50 €

  • Veus. Curs de català. Llibre de l'alumne. Nivell 1
    Titulo del libro
    Veus. Curs de català. Llibre de l'alumne. Nivell 1
    Mas Prats, Marta / Vilagrasa Grandia, Albert / Bastons Vilallonga, Núria / Verdés Prieto, Gemma / Vergés Car
    Abadia de montserrat
    Métode d'aprenentatge del catalá, com a segona llengua, modern i eficaÇ, elaborat d'acord amb les directrius...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    30,00 €

  • 10 EXAMENS NOU NIVELL C DE CATALA
    Titulo del libro
    10 EXAMENS NOU NIVELL C DE CATALA
    Vilagrasa Grandia, Albert / Verdes Prieto, Gemma / Verges Carreras, M. Helena / Mas Prats, Marta
    Teide
    No disponible

    16,67 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • MEDITERRANEAN
    Titulo del libro
    MEDITERRANEAN
    GENESTRA, ANDREU
    Montagud editores
    ´MEDITERRANEAM´ refleja ese respeto en creaciones pasadas por un tamiz  contemporáneo : desde los snacks que...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    145,00 €

  • LA CUINA DE LA GENT DE LA MAR
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LA GENT DE LA MAR
    Nº 16
    Roda, Juanjo
    Onada edicions
    La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca és un recull de plats básicament elaborats tal com es fe...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,00 €

  • La cocina de Benigno Campos. ¿Qué vamos a comer hoy?
    Titulo del libro
    La cocina de Benigno Campos. ¿Qué vamos a comer hoy?
    Benigno Campos Melón
    Everest
    No disponible

    19,95 €

  • Gallega
    Titulo del libro
    Gallega
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    Más de cien recetas con sabor casero, baratas y sencillas, para disfrutar de lo mejor de la gastronomía galle...
    No disponible
  • La cocina de siempre para la gente de hoy
    Titulo del libro
    La cocina de siempre para la gente de hoy
    Nº 14
    Castell Vidal, Jeroni
    Lectio
    La cocina de siempre para la gente de hoy es una recopilación de recetas de la cocina tradicional catalana, pe...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    18,90 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es