Guia de vins de Catalunya 2011

Guia de vins de Catalunya 2011

Editorial:
Portic
EAN:
9788498091649
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9809-164-9
Páxinas:
440
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

La Guia de vins de Catalunya 2011 analitza amb rigor i imparcialitat totes les denominacions d'origen de Catalunya a partir de tasts a cegues. Es una guia pensada per facilitar la tria del millor vi en cada circumstáncia. S'hi analitzen i s'hi puntuen més de 1.500 referéncies, en unes fitxes clares i entenedores, ordenades per la puntuació, on apareixen registrades les característiques de cada vi, els maridatges recomanats i les referéncies als cellers.Es tracta d'un  manual exhaustiu i de referéncia, actualitzat anualment, que no conté  publicitat i que ha estat elaborat per dos reconeguts professionals del món del vi que s'atreveixen a donar la seva opinió de manera clara.Jordi Alcover i Sílvia Naranjo defensen un model de tast a cegues transparent, rigorós i equitatiu, que puntua tots els factors que intervenen en un vi. El llibre, de renovació anual, té tots els elements per convertir-se en una guia de referéncia adreÇada a tota mena de públic. Gráficament és un llibre clar, didáctic i elegant. Els  vins s'ordenen segons la puntuació atorgada.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • 111 Vinos para el 2011
    Titulo del libro
    111 Vinos para el 2011
    Seijas,David
    Grijalbo
    David Seijas, sumiller de El Bulli, nos sorprende de nuevo con su selección audaz y personal, inigualable, sob...
    No disponible

    14,90 €

  • El estudiante hambriento
    Titulo del libro
    El estudiante hambriento
    Pike, Charlotte
    Pais aguilar
    ¡No más tupper de mamá y macarrones con tomate de lata! El estudiante hambriento es un sencillo recetario pa...
    No disponible

    14,90 €

  • Alimentos desperdiciados
    Titulo del libro
    Alimentos desperdiciados
    Nº 10
    AA.VV
    Icaria
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    16,00 €

  • Pasta
    Titulo del libro
    Pasta
    Varios autores
    Susaeta ediciones
    La humilde pasta, hecha con harina de trigo mezclada con agua y trabajada hasta formar una masa, ha sabido tras...
    No disponible
  • LA FERMENTACIóN LENTA
    Titulo del libro
    LA FERMENTACIóN LENTA
    Giorilli, Piergiorgio
    Gribaudo
    Piergiorgio Giorilli profundiza en la fermentación lenta, común a muchos dulces de la tradición italiana. Al...
    No disponible

Portic en Librerias Nobel.es