GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

Editorial:
Academic press
EAN:
9780128200575
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-0-12-820057-5
lingua:
INGLES
Ancho:
191
Alto:
235
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Barbacoa, La
    Titulo del libro
    Barbacoa, La
    Prandoni, Anna;Zago, Fabio
    De vecchi
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    2,95 €

  • MIS GALLETAS
    Titulo del libro
    MIS GALLETAS
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    9,95 €

  • Aprende a cocinar
    Titulo del libro
    Aprende a cocinar
    Díaz, Itxu
    Hercules ediciones
    "La cocina es el arte de que otros se manchen por ti para darte de comer" (El autor)  El mundo e...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    17,50 €

  • Bocaditos fingerfood
    Titulo del libro
    Bocaditos fingerfood
    AA.VV
    Image books
    No disponible

    6,95 €

  • PEIXE & COMPANHIA
    Titulo del libro
    PEIXE & COMPANHIA
    AA.VV
    Euro impala portugues
    A vincada tradição piscatória, enraizada na cultura portuguesa, trouxe  para a gastronomia nacional uma vari...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    9,81 €

Academic press en Librerias Nobel.es