El menjar de la familia (nueva edición)

El menjar de la familia (nueva edición)

Editorial:
Rba
EAN:
9788482648576
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-8264-857-6
Páxinas:
392
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
180
Alto:
245
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
OTROS LA MAGRANA

19,95 €

IVE incluído
Comprar

elBulli s'ha convertit en un referent gastron.mic mundial per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'entendre la restauració. Per., què menjava diàriamente la família d'elBulli? Com és possible cuinar cada dia per a una brigada de 75 persones? Voleu organitzar-vos a casa  com es fa en un restaurant per tenir el menú a punt a l'hora de l'apat?Ferran Adrià ha reunit 31 menús equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i una elaboració acuradíssima per. senzilla, perquè la vostra família pugui aprofitar l'experiència del dia a dia a  la cuina del millor restaurant del món.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Spain The Cookbook
    Titulo del libro
    Spain The Cookbook
    Nº 04
    ADRIA, FERRAN / Mariscal, Javier / Ortega, Inés / Ortega, Simone
    Phaidon
    Spanish cooks have trusted this traditional home cooking companion since it was first published over 40 years a...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    49,95 €

  • La cocina de la salud
    Titulo del libro
    La cocina de la salud
    Valentín Fuster;Ferran Adrià;Josep Corbella
    Planeta
    La cocina de la salud muestra cómo se puede mantener una alimentación sana y al mismo tiempo disfrutar comien...
    No disponible
  • El Bulli 1998 - 2002
    Titulo del libro
    El Bulli 1998 - 2002
    Soler, Juli / Adria, Albert / Adria, Ferran
    Rba
    Este es el primer libro de cocina donde un cocinero explica la concepción de todas sus recetas 371, la base de...
    No disponible

    120,00 €

  • El bulli ii - frances (1994-1997)
    Titulo del libro
    El bulli ii - frances (1994-1997)
    Nº 134
    ADRIÀ, FERRAN
    Rba
    El principio de esta obra coincide con la llegada de Ferran Adrià a El  Bulli, en agosto de 1983. Allí estaba...
    No disponible
  • Bulli frances. 2003-2004
    Titulo del libro
    Bulli frances. 2003-2004
    Nº 149
    ADRIÀ, FERRAN
    Rba
    No disponible

Materia en Librerias Nobel.es

  • Salsas:dulces y saladas, clásicas y modernas
    Titulo del libro
    Salsas:dulces y saladas, clásicas y modernas
    Roux, Michel
    Elfos
    Esta soberbia colección de más de 200 salsas de Michel Roux se ha convertido en un clásico de imprescindible...
    No disponible

    19,90 €

  • La cuina marroquina
    Titulo del libro
    La cuina marroquina
    Nº 67
    Caimel Valls, Georgina
    Cossetania edicions
    Aquest llibre us servirá per conéixer l'auténtica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des de...
    No disponible
  • Lera. Gastronomía, Cultura y Caza
    Titulo del libro
    Lera. Gastronomía, Cultura y Caza
    Lera Collantes, Luís
    Montagud editores
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    145,00 €

  • Ensaladas
    Titulo del libro
    Ensaladas
    Cornelia Adam
    Everest
    Preparadas muy frescas, la diversidad de ingredientes y salsas hacen de las ensaladas una importante fuente de ...
    No disponible

    4,95 €

  • Picades
    Titulo del libro
    Picades
    Nº 00000
    Parellada, Ramón
    Rosa dels vents
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un  tresor gelosament custodiat per les pad...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,90 €

Rba en Librerias Nobel.es