El llibre dels formatges

El llibre dels formatges. Manual per aprendre'n a fer

Nº:
8
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412430660
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-124306-6-0
Páxinas:
200
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
160
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
QuèViures

La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l'objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d'aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem aprendre'n a fer a casa. Pas a pas, seguint els seus consells, aprendreu a fer nou formatges frescos i derivats làctics, sis formatges per madurar i dos pastissos de formatge d'aprofitament, un de dolç i un de salat. Fer receptes de formatge no és el mateix que fer receptes de cuina, perquè el resultat  sempre dependrà de la llet que fem servir. Aquestes receptes s'han fet centenars de vegades, però cadascú de vosaltres pot donar als formatges un toc especial.

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cocina para todos
    Titulo del libro
    Cocina para todos
    García Butrón, Mª del Carmen
    Oberon
    Mery del canal de YouTube Cocina Para Todos, después de su exitoso primer libro, nos presenta su segundo libro...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,50 €

  • Cocteles esenciales
    Titulo del libro
    Cocteles esenciales
    Degroff Dale
    Drac
    Cócteles esenciales es el libro de consulta obligada tanto para los mixólogos como para los apasionados de lo...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    36,00 €

  • 111 Vinos para el 2011
    Titulo del libro
    111 Vinos para el 2011
    Seijas,David
    Grijalbo
    David Seijas, sumiller de El Bulli, nos sorprende de nuevo con su selección audaz y personal, inigualable, sob...
    No disponible

    14,90 €

  • Històries de cuina
    Titulo del libro
    Històries de cuina
    Nº 17
    Gómez López, Òscar
    Onada edicions
    Dotze ingredients i estris de la cuina universal (la sal, el sucre, l'arròs, la patata, la pasta, el blat...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,00 €

  • Cupcakes y muffins salados
    Titulo del libro
    Cupcakes y muffins salados
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    40 recetas creativas e innovadoras para cualquier ocasión, desde festines culinarios hasta tentempiés, ideale...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    7,95 €

Editorial sidilla en Librerias Nobel.es