Basics de la rebosteria

Basics de la rebosteria. pastissos amb amor

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490344972
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9034-497-2
Páxinas:
192
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
190
Alto:
220
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

En aquest llibre trobarás 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinária per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres. El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que podrás trobar en el llibre. A partir d'aquestes, podrás crear els plaers més satisfactoris: pastís d'ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dónuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolÇos, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcétera. Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l'art de la rebosteria. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de  la Generalitat"

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es