RECEPTES PER A NO OBLIDAR

RECEPTES PER A NO OBLIDAR. 37 plats amb personatge i personalitat

Editorial:
Dolmen editorial
EAN:
9788410390454
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-10-39045-4
Páginas:
80
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
210
Alto:
210
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
ORBITA

15,00 €

IVA incluido
Comprar

Aquest llibre de receptes és la reedició d’una experiència editorial que es convertí en un inesperat èxit popular. La primera edició es va publicar l’any 2012 i ara, convenientment actualitzada, es recupera la curiosa proposta que significà el primer títol de l’editorial Òrbita, que avui presta el seu nom a la nostra línia de publicacions de proximitat. El paladar té memòria. Això és inqüestionable. El gust, igual que l’olfacte, pot evocar records tan intensos com les experiències originals. Despertar fins i tot sensacions que crèiem perdudes. Oblidades. El gust és part de l’essència de la vida,  igual que els records ho són de l’existència. I per això volem recuperar alguns dels sabors més arrelats a la nostra identitat,  els de la nostra gastronomia tradicional, rica en “Receptes per a no oblidar” qui som i d’on venim. I va ser apel•lant a aquesta premissa, i a la generositat d’alguns dels nostres més coneguts i reconeguts conciutadans, que ara fa dotze anys vàrem convidar a participar en aquesta nostàlgica aventura, consistent en un viatge culinari cap al passat, a  alguns dels nostres referents populars des dels seus respectius àmbits professionals. Així, aquest llibre conté receptes tradicionals,  amanides amb anècdotes personals, recomanades per figures com ara Tomeu Penya, Chenoa, Angy, Daniel Monzón, Llum Barrera, Rafel Nadal, i  fins i tot l’enyorat Agustí Villaronga, a qui dediquem aquesta nova edició.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Els vins del pla de bages
    Titulo del libro
    Els vins del pla de bages
    Pelegrin Rocamora, Josep
    El Bages és un territori amb moltes riqueses, culturals, arquitectóniques, paisatgístiques i també terra de...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    30,00 €

  • Gran libro de cocina de Alain Ducasse
    Titulo del libro
    Gran libro de cocina de Alain Ducasse
    Ducasse, Alain
    Akal
    Tras el Gran libro de cocina, Alain Ducasse y Frédéric Robert nos presentan el arte de lo dulce. Pastelería,...
    No disponible

    93,00 €

  • Repostería integral
    Titulo del libro
    Repostería integral
    Johanna Handschmann
    Everest
    Las mejores recetas para los que se preocupan por su salud pero no quieren privarse de las delicias de la buena...
    No disponible

    5,50 €

  • Per sucar-hi pa!
    Titulo del libro
    Per sucar-hi pa!
    Quintana, Lluc
    Comanegra
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d’expression s i refranys que ens defineixen. Qui no...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    25,00 €

  • El jamón
    Titulo del libro
    El jamón
    AA.VV
    En este libro ilustrado se muestran, con amenidad y rigurosidad, los aspectos generales sobre la historia de lo...
    No disponible

Dolmen editorial en Librerias Nobel.es