Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4. El peix · El marisc · Els cefalòpodes

Nº:
4
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412224085
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-122240-8-5
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Història de la cuina

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques,
 lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
 d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat
 i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les
 millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que
 des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on
 es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a  compendiar
 la hist.ria d'aquesta cuina. En aquest quart volum ens ofereix centenars de
 monografies i de receptes de peix, de marisc i de cefal.podes (sípies,  calamars
 i pops). Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut
 hist.ric, filol.gic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la
 cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.
 «Aix. és una obra d'art», Ferran Adrià
 «Una obra magna», Xavier Graset
 «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt
 important», Colman Andrews
 El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi
 Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • Les millors coques catalanes
    Titulo del libro
    Les millors coques catalanes
    Marquès, Vicent
    Cossetania edicions
    En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterránia hi ha coques per tot ...
    No disponible
  • Història de la cuina catalana i occitana. Volum 6
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana. Volum 6
    Nº 6
    Marqués Carbonell, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i cultura...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    35,00 €

  • HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    Titulo del libro
    HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    Nº 1
    Marqués, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions históriques, lingüístiques i culturals en...
    No disponible
  • No és natural
    Titulo del libro
    No és natural
    Nº 9
    Marqués, Josep-Vicent
    Tres i quatre
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    10,00 €

  • País perplex
    Titulo del libro
    País perplex
    MARQUES JOSEP VICENT
    Eliseu climent editor
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    15,00 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • Quesos veganos
    Titulo del libro
    Quesos veganos
    Nº 6
    Ponte, Maria Miguel
    Pol len edicions
    Quesos veganos. 26 recetas para una vida sin lácteos es mucho más que un manual, mucho más que una guía y m...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    25,00 €

  • Las recetas de El Comidista
    Titulo del libro
    Las recetas de El Comidista
    Nº 00000
    López Iturriaga, Mikel
    Debolsillo
    Un libro de recetas fáciles y chulas por Mikel López Iturriaga, el autor del blog más visitado de El País. ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    14,96 €

  • BOCADILLOS Y HAMBURGUESAS PREMIUM
    Titulo del libro
    BOCADILLOS Y HAMBURGUESAS PREMIUM
    Nº 00
    Martín, Maite
    Amat editorial
    Imprescindibles como cena rápida, los bocadillos y las hamburguesas se  visten de gala con sus recetas más ex...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,95 €

  • Peñin Guide Spaniens Weinfuher 2022
    Titulo del libro
    Peñin Guide Spaniens Weinfuher 2022
    Nº 1605499
    Pierre Comunicacion Integral SL
    Anaya
    No disponible
  • Castelló i la seua cuina
    Titulo del libro
    Castelló i la seua cuina
    Agustí i Vicent, Joan
    Universidad jaume i
    Con más de 700 recetas, y profusamente ilustrada a color, esta obra constituye el mayor libro de cocina de Cas...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    42,00 €

Editorial sidilla en Librerias Nobel.es