Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4. El peix · El marisc · Els cefalòpodes

Nº:
4
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412224085
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-122240-8-5
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Història de la cuina

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques,
 lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
 d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat
 i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les
 millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que
 des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on
 es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a  compendiar
 la hist.ria d'aquesta cuina. En aquest quart volum ens ofereix centenars de
 monografies i de receptes de peix, de marisc i de cefal.podes (sípies,  calamars
 i pops). Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut
 hist.ric, filol.gic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la
 cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.
 «Aix. és una obra d'art», Ferran Adrià
 «Una obra magna», Xavier Graset
 «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt
 important», Colman Andrews
 El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi
 Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Galletas divertidas
    Titulo del libro
    Galletas divertidas
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    Extremadamente coloridas, alocadas y dulcesNuestras divertidas galletas son coloridas, extravagantes, realmente...
    No disponible
  • El gran milhojas de la cocina
    Titulo del libro
    El gran milhojas de la cocina
    Bajraj Krislavin, Graciela
    H.blume
    El gran milhojas de la cocina es mucho más que un libro de recetas al uso; es una obra de referencia que permi...
    No disponible

    12,00 €

  • Foie gras y otros entrantes
    Titulo del libro
    Foie gras y otros entrantes
     
    Drac
    Deliciosas recetas con foie gras. 30 recetas para elaborar deliciosos entrantes. Incluye los tiempos de macerac...
    No disponible
  • Cuines de Vilanova
    Titulo del libro
    Cuines de Vilanova
    Pere Tapias
    Cossetania edicions
    Cuines de Vilanova descriu el paisatge gastronómic d'aquesta vila del Garraf, un indret de platges llargues i ...
    No disponible
  • LA COCINA DE NAVIDAD EN 16 RECETAS
    Antic
    Titulo del libro
    LA COCINA DE NAVIDAD EN 16 RECETAS
    Nº 1
    Domingo, Xavier Editorial Cambio 16
    Cambio 16
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    7,26 €

Editorial sidilla a Librerias Nobel.es