Entrepans i tastets

Entrepans i tastets

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490342008
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-200-8
Páginas:
208
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
160
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
ESCUDELLA

El contingut d'aquest llibre combina receptes culináries i elaboracions práctiques, algunes de les quals són dolces, amb l'acoblament del pa en els seus diferents processos. El lector posará en práctica les diferents receptes i podrá observar a la fotografia l'acabat i combinat que s'indica a la recepta. L'objectiu d'aquestes elaboracions és doble: d'una banda, disposar d'un receptari de cuina, postres i elaboració de masses; i de l'altra, oferir la combinació per  a un menjar rápid o informal. També s'ha introduït el tastet substituint-lo per un típic canapé i fer-lo més apetitós i combinar-lo  amb diferents gustos i textures. La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment d'entrepans o tastets per a qualsevol tipus d'esdeveniment, escollint la varietat i la mida que considerem adient per a cada un d'ells.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • Tratado de la cabrevación
    Titulo del libro
    Tratado de la cabrevación
    Tos i Urgellés, Jaume
    Documenta universitaria
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    18,00 €

  • Morositat hipotecària. Guia pràctica: alternatives i processos
    Titulo del libro
    Morositat hipotecària. Guia pràctica: alternatives i processos
    Molera Urgellés, Jaume
    Publicacions i edicions de la universita
    En el moment actual, moltes persones veuen empitjorada la seva situació econ.mica, bé per la pèrdua d ingres...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    10,00 €

  • Bocatas y bocaditos
    Titulo del libro
    Bocatas y bocaditos
    Urgelles, Jaume
    Lectio
    El contenido de este libro combina recetas culinarias y elaboraciones prácticas, algunas de ellas dulces, con ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    9,95 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • TÉCNICAS E INGREDIENTES
    Titulo del libro
    TÉCNICAS E INGREDIENTES
    AA.VV
    Euro impala portugues
    Nada mais tentador do que entrar numa pastelaria e vislumbrar todos aqueles bolos deliciosamente alinhados, que...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    4,80 €

  • Pasta, pizza y risotto
    Titulo del libro
    Pasta, pizza y risotto
    Angela Calcagni
    Salsa books
    Secretos para que la pasta quede «al dente», para que nunca se nos pase un risotto o para que la Arrabbiata r...
    No disponible

    5,95 €

  • LA SALUD EN TU PLATO
    Titulo del libro
    LA SALUD EN TU PLATO
    Folgar, Lidia
    Arcopress
    Dividido en tres bloques, directos, con un enfoque totalmente práctico  y sin paja, el libro se centra en los ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,95 €

  • Arte de los fritos: manjares de sartén
    Titulo del libro
    Arte de los fritos: manjares de sartén
    Nº 3
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,00 €

  • Chocolate moderno
    Titulo del libro
    Chocolate moderno
    AA.VV
    Aguilar
    Más de 100 recetas de chocolate fáciles y absolutamente fabulosas.CHOCOLATE MODERNO está dedicado a todos lo...
    No disponible

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es