Els formatges a Catalunya

Els formatges a Catalunya

Editorial:
Edicions 62
EAN:
9788439376767
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-393-7676-7
Páginas:
190
Encuadernación:
GRAPADO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
(CAT).GENERALITAT CATALUNYA

11,40 €

IVA incluido

Aquest llibre comprén una llista dels formatges del país i alhora s'endinsa també en altres aspectes com la história, la gastronomia, les técniques d'elaboració, els lactis en general, la dietética i els productes ecológics.

Materia en Librerias Nobel.es

  • MIRAMAR
    Titulo del libro
    MIRAMAR
    Perez, Paco
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    120,00 €

  • HELADOS CASEROS
    Titulo del libro
    HELADOS CASEROS
    Losada, Verónica
    Oberon
    ¿Vainilla? ¿Fresa? ¿Chocolate?  Â¿Te apasionan los helados?  Verónica del blog El Rincón de...
    No disponible

    5,95 €

  • La cuina casolana
     IBD
    Titulo del libro
    La cuina casolana
    Tura Torra, Felip
    Ibd podiprint
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    15,00 €

  • L'avellana: Com preparar-la 10 vegades
    Titulo del libro
    L'avellana: Com preparar-la 10 vegades
    Nº 25
    Quadrada, Mariona
    Sd edicions
    Com a investigadora i divulgadora de cuina, ha publicat més de quaranta llibres sobre alimentació i salut, re...
    No disponible
  • 100 plats indispensables de la cuina catalana
    Titulo del libro
    100 plats indispensables de la cuina catalana
    Fàbrega, Jaume
    Cossetania edicions
    La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adriá i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del mÃ...
    No disponible

    6,95 €

Edicions 62 en Librerias Nobel.es