El llibre dels embotits

El llibre dels embotits

Nº:
2
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788494256486
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-942564-8-6
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
160
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
QUE VIURES

Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matanÇa del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l'Empordá. Hi trobareu, peró moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la  catalana, la de llengua, la d'ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre's, com el sac  d'ossos o els gossets. Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cocina Gallega
    Titulo del libro
    Cocina Gallega
    Araceli Filgueira Iglesias / Alvaro Cunqueiro
    Everest
    En este libro se incluye una rigurosa selección de los mejores platos y la gran sencillez de preparación. Com...
    No disponible

    12,48 €

  • DECORAR PASTELES
    Titulo del libro
    DECORAR PASTELES
    Parra, Belén
    Rba
    ¿Te gustaría presentar tus pasteles como un verdadero profesional? Aplica merengue con la manga pastelera y e...
    No disponible

    15,00 €

  • Cocina para estudiantes
    Titulo del libro
    Cocina para estudiantes
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible
  • Macarons
    Titulo del libro
    Macarons
    Serveau, Sebastien
    H.blume
    Huevo, almendra, azúcar... Partiendo de tan simples (y suculentos) ingredientes, se abre un infinito universo ...
    No disponible
  • Solo tapas
    Titulo del libro
    Solo tapas
    Julio César Cano
    Salsa books
    Patatas bravas, chorizos a la sidra, gambas al ajillo, pulpo a la gallega.... a todos se nos hace la boca agua ...
    No disponible

Editorial sidilla en Librerias Nobel.es