Amb pells

Amb pells. Guia dels vins brisats de Catalunya

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413565200
Año de edición:
ISBN:
978-84-1356-520-0
Páginas:
168
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
120
Alto:
225
Disponibilidad:
¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 15-10-2025
Colección:
Altres cuina

PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten la frescor dels blancs amb l'estructura dels negres, són versàtils i molt útils per als maridatges, i malgrat reivindicar el passat són vistos com quelcom modern, divertit i innovador. En aquesta guia hi trobareu una descripció de cada vi feta després d'haver visitat els cellers per parlar amb els seus elaboradors, tastar els seus vins i conèixer de primera mà les seves històries, amb els detalls de tots els processos que segueix cada vi fins a ser embotellat. * Una de les característiques més destacades dels vins d'aquesta guia és la no utilització de sulfits en la majoria de casos, sinó que s'han fet servir llevats naturals.

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es