Amb pells

Amb pells. Guia dels vins brisats de Catalunya

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413565200
Any d'edició:
ISBN:
978-84-1356-520-0
Pàgines:
168
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
120
Alt:
225
Disponibilitat:
¡Pròxim llançament! Disponible a partir del 15-10-2025
Col·lecció:
Altres cuina

PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten la frescor dels blancs amb l'estructura dels negres, són versàtils i molt útils per als maridatges, i malgrat reivindicar el passat són vistos com quelcom modern, divertit i innovador. En aquesta guia hi trobareu una descripció de cada vi feta després d'haver visitat els cellers per parlar amb els seus elaboradors, tastar els seus vins i conèixer de primera mà les seves històries, amb els detalls de tots els processos que segueix cada vi fins a ser embotellat. * Una de les característiques més destacades dels vins d'aquesta guia és la no utilització de sulfits en la majoria de casos, sinó que s'han fet servir llevats naturals.

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es

  • 100 JOCS PER FER A CASA AMB ELS TEUS FILLS
    Titulo del libro
    100 JOCS PER FER A CASA AMB ELS TEUS FILLS
    Nº 54
    Assens, Montse;Assens, Pinyeres
    Cossetania edicions
    En aquest llibre hi trobareu 100 jocs per fer amb els fills que es poden dur a terme sense sortir de casa, i qu...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    14,20 €

  • Teatre d´aficionats
    Titulo del libro
    Teatre d´aficionats
    Oller I Moragas, Narcis
    Cossetania edicions
    «La producció teatral de Narcís Oller res· pon als mateixos estímuls literaris que orientaren la seva prod...
    No disponible
  • La cuina empordanesa de les mestresses de Peralada (Segona edició)
    Titulo del libro
    La cuina empordanesa de les mestresses de Peralada (Segona edició)
    Salvador Garcia-Arbós
    Cossetania edicions
    El 1992 va marcar un abans i un després en la história del país. Es el  comenÇament d'una etapa dinamitzado...
    No disponible
  • Andorra
    Titulo del libro
    Andorra
    Carles Gel
    Cossetania edicions
    Andorra és terra de muntanyes i de valls amagades, fascinant i remot indret situat al bell mig dels Pirineus. ...
    No disponible
  • NOGUERA
    Titulo del libro
    NOGUERA
    Nº 20
    Antillach, Francesc Ortiz, Antonia
    Cossetania edicions
    La Noguera és una comarca extensa i variada amb unes característiques paisatgístiques i históriques que la ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    12,30 €