Tomàquet: com preparar-lo 10 vegades

Tomàquet: com preparar-lo 10 vegades

Nº:
11
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788461119493
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-611-1949-3
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Mariona Aguirre, creadora de l'obrador de pastisseria La Guinda, proposa 10 receptes fàcils i ràpides per redescobrir aquest producte ùcom la crema de tomàquet, el pastís de ricotta o els tomàquets confitats, que solucionen un soparù i d'altres per acompanyar o complementar un àpat ùcom el chutney de tomàquets, els tomàquets secs o una nova versió de la salsa de tomàquet. Pr.leg del professor Rafael  Aracil.

Matèria a Librerias Nobel.es

  • La buena cocina adelgazante
    Antic
    Titulo del libro
    La buena cocina adelgazante
    Nº 9220
    Cuvello, Patrizia / Guaiti, Daniela
    Editorial de vecchi
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    14,00 €

  • Salad Love
    Titulo del libro
    Salad Love
    Nº amp;amp;
    Bez, David
    Salamandra
    Cómo preparar una ensalada diferente, todos los días, en menos de veinte minutos. ¡260 recetas de deliciosas...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    25,00 €

  • RECETAS EXPRÈS
    Titulo del libro
    RECETAS EXPRÈS
    AA.VV
    Rba
    En este libro te proponemos recetas que podrás preparar de manera sencilla y exprés, porque la buena cocina&n...
    No disponible

    12,00 €

  • Casa Dominguín
    Titulo del libro
    Casa Dominguín
    Nº 13
    Dominguín, Lucía
    Cupula (libros cupula)
    Las recetas de la cocina casera de la familia Dominguín, de larga trayectoria en el mundo de la moda, el arte ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    25,95 €

  • La sal (Curiosidades y recetas)
    Titulo del libro
    La sal (Curiosidades y recetas)
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

Sd edicions a Librerias Nobel.es