Tapes i aperitius amb bolets

Tapes i aperitius amb bolets

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490344934
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-493-4
Pàgines:
144
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CATALAN
Ample:
210
Alt:
160
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SENSE COL·LECCIO

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fácil, senzilla i veloÇ, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinarás hamburgueses, cremes, amanides, bacallá, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcétera. Plats variats en qué el protagonista sempre será el bolet catalá. Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • TAPAS Y APERITIVOS CON SETAS
    Titulo del libro
    TAPAS Y APERITIVOS CON SETAS
    ROBAFUM, CARLOS
    Lectio
    Las setas se convierten en el ingrediente indiscutible y principal de las recetas de tapas, aperitivos y entran...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    15,90 €

Matèria a Librerias Nobel.es

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es