Sofregit

Sofregit. 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Nº:
9
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490349199
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-919-9
Pàgines:
160
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Sensacions

18,90 €

IVA inclòs

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És  la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les  receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot aix., aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través  de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de  diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica  aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana. "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la  Generalitat"

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • Deliciós mar
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÃ’RI...
    No disponible
  • Mar i muntanya
    Titulo del libro
    Mar i muntanya
    Nº 38
    Herce Carmona, Enric
    Viena
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradic...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,00 €

  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    19,90 €

  • Delicioso mar
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible

Matèria a Librerias Nobel.es

  • ESTAMBUL. RECETAS DE CULTO
    Titulo del libro
    ESTAMBUL. RECETAS DE CULTO
    POMME LARMOYER
    Lunwerg editores
    Estambul es Bizancio, es Asia y es Europa, la tierra y el mar, los meze y las ricas sopas, los pilaf omnipresen...
    No disponible

    24,50 €

  • Atlas mundial del vino
    Titulo del libro
    Atlas mundial del vino
    Johnson, Hugh
    Blume
    * El panorama vinícola mundial ha cambiado en muchos aspectos desde la  última edición de este atlas. Los ef...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    49,90 €

  • Menjar per un euro (tercera edició)
    Titulo del libro
    Menjar per un euro (tercera edició)
    Pep Nogué i Puigvert
    Cossetania edicions
    Per menjar bé no ens hem de gastar necessáriament molts diners, i menjar bé no és sinónim de menjar car. A...
    No disponible
  • Tastets
    Titulo del libro
    Tastets
    Pep Nogué i Puigvert
    Cossetania edicions
    Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un ápat de  festa, ens espera un gran rebombori de...
    No disponible

    13,00 €

  • Cupcakes
    Titulo del libro
    Cupcakes
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    El libro para jóvenes cocineros que quieren descubrir el mundo de los cupcakes. El libro se incluye en una caj...
    No disponible

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es