Os Benefícios do Chocolate

Os Benefícios do Chocolate

Editorial:
Minerva coimbra ediÇoes
EAN:
9789727982585
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-972-798-258-5
idioma:
PORTUGUES
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
AS CORES DO SABER

4,91 €

IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Se o chocolate é bom para o nosso prazeer, ele é igualmente bom para o  nosso corpo e para a nossa moral: faz baixar a tensão arterial, fluidifica o sangue, combate o reumatismo, estimula o cérebro, diminui  o stressà e é possuidor ainda de muitas outras propriedades.

Matèria a Librerias Nobel.es

  • PANES
    Titulo del libro
    PANES
    AA.VV
    Blume
    Desmintiendo el mito de que la elaboración de pan es una tarea compleja, Richard Bertinet, panadero profesiona...
    No disponible

    24,90 €

  • Vasitos
    Titulo del libro
    Vasitos
    AA.VV
    Grijalbo
    Sorprender a los tuyos nunca ha sido tan fácil como con estas deliciosas recetas de Webos Fritos presentadas e...
    No disponible

    14,90 €

  • Cuines amagades
    Titulo del libro
    Cuines amagades
    Nº 8
    Febrés Verdú, Xavier
    Cossetania edicions
    L'aventura de recórrer els bars dels quaranta mercats de Barcelona es converteix en una descoberta de les cuin...
    No disponible
  • Cocina andaluza
    Titulo del libro
    Cocina andaluza
    Ana María Calera
    Everest
    La cocina popular andaluza puede dividirse en tres grandes grupos: la cocina marinera, la cocina campesina de l...
    No disponible

    19,95 €

  • 501 Receptes catalanes que has de conèoxer abans de morit
    Titulo del libro
    501 Receptes catalanes que has de conèoxer abans de morit
    Garcia, Mònica
    Ara llibres
    501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se'n els dits. Arrós amb samfaina i botifarra negra, cuetes de ...
    No disponible

    20,90 €

Minerva coimbra ediÇoes a Librerias Nobel.es