La sémola (el cuscús)

La sémola (el cuscús). Com preparar-la 12 vegades

Nº:
53
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494487927
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-944879-2-7
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
150
Alt:
200
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes,  prové del mot kÆseksu, lÆarrel del qual vol dir «arrodonit». Es refereix a all. que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees designen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el «plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita al vapor, acompanyada de carn i de verdura, tot junt servit amb el brou, lÆharissa, mandonguilles de carn, merguez, etc.», segons la definició del diccionari Larousse (edició de 2008).
 Per., sigui del país que sigui, el cuscús continua tenint un caire festiu i de germanor. Reuneix parents o amics, concreta un art de viure cada vegada més cobejat, i encara més perquè aquest gra el recomanen els nutricionistes.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • El gran libro del microondas
    Antic
    Titulo del libro
    El gran libro del microondas
    Nº 9220
    Equipo De Expertos 2100
    Editorial de vecchi
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    14,00 €

  • Los Supervinos 2023
    Titulo del libro
    Los Supervinos 2023
    Poveda, Nuria
    Del lince
    Al llegar al pasillo de los vinos, el consumidor neófito u ocasional puede sentirse abrumado. Con esta guía s...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    17,00 €

  • Els fermentats
    Titulo del libro
    Els fermentats
    Nº 1
    Vergés, Marta
    Cossetania edicions
    Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'a...
    No disponible
  • El gran milhojas de la cocina
    Titulo del libro
    El gran milhojas de la cocina
    Bajraj Krislavin, Graciela
    H.blume
    El gran milhojas de la cocina es mucho más que un libro de recetas al uso; es una obra de referencia que permi...
    No disponible

    12,00 €

  • El formatge de cabra: Com preparar-lo 10 vegades
    Titulo del libro
    El formatge de cabra: Com preparar-lo 10 vegades
    Nº 36
    Torras, Eulàlia
    Sd edicions
    Els darrers anys sÆha produït a Catalunya una florida de formatgeries artesanes que ofereixen uns formatges e...
    No disponible

Sd edicions a Librerias Nobel.es